hategame logo
Tekken 7 със силен старт във Великобритания
пуснато на 06 юни 2017 от pseto
tekken 7 story
Tekken 7 се появи в продажба миналата седмица - и то как. Играта се е наредила на първото място  в традиционната класация на Chart-Track.

Тя покрива физическия пазар във Великобритания, а файтърът на Bandai Namco уверено заема лидерската позиция. Интересно е да се отбележи, че това е най-силната премиера на Tekken игра от първата част насам – тя се появи в продажба през вече далечната 1998 година.

Друг любопитен факт е, че Injustice 2 – друг файтър – беше на лидерските позиции в последните седмици. За изминалата заглавието на NetherRealm се нарежда на третото място.

Що се отнася до цялата десетка, в нея особени изненади няма. Тя изглежда ето така:

1. Tekken 7
2. Overwatch
3. Injustice 2
4. Grand Theft Auto V
5. FIFA 17
6. Prey
7. Ghost Recon Wildlands
8. Horizon: Zero Dawn
9. Rocket League
10. Mario Kart 8 Deluxe

Коментари
sauron93 avatar
Lucifer93
06 юни 2017
Аз я върнах на стийм и ми върнаха парите . Просто ми доскуча след 3 часа игра .
sauron93 avatar
Lucifer93
06 юни 2017
Да аз не съм я купил, таман тия дни се чудя дали да я взема да хвърля едно око на мултито , може пък да ми допадне.
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
06 юни 2017
Купувал съм я 2 пъти (PC и PSN), винаги мултито не успя да ме грабне, но през последните 2 месеца ми стана любимата ми игра. Забелязах нещо много странно между другото - на конзола (PS3 по-точно) играта беше много по-забавна, отколкото на компютър (Макар и Rockstar когато спряха поддръжката за последната генерация конзоли), досега не съм използвал Плейстейшъна толкова много откакто го имам от Коледа 2013-та .
Причината, защо предпочитам да я играя на конзола

1.Играчите те канят на забавни мисии като Паркур, Ракети срещу Insurgents и други странни, но забавни custom jobs. На PC такива покани не са много срещани
2.Макар и кадрите в секунди да варират между 23-30, все още играта е доста по-стабилна отколкото на моят компютър (Най-вече имам проблеми със Stuttering-а от време на време)
3.Друго си е да се отпусна на фотьойла докато играя играта с джойстик. Не че и на компа не става, но чувството не е същото.

sauron93 avatar
Lucifer93
06 юни 2017
Гледам в интернет стават забавни неща ,цъкат се разни модифицирани неща . Иначе аз дори може би ще си взема една пс-3ка втора ръка най-вероятно хакната защото има заглавия които искам да изиграя като killzone ,god of war и тн.
igra4 avatar
igra4
06 юни 2017
Ех, остана ли човек който да не си е купил митичната GTA V. Вече 4 години е в Топ 10
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл