hategame logo
Tekken 7 – видео за Gigas
пуснато на 28 април 2015 от pseto

Видео за нов Tekken 7 герой се появи в интернет. Неговото название е Gigas, като то е красноречиво – говорим за огромно мощно червено теле, което убива противниците си с груба сила.

Проблемът? Пореден уж „нов“ герой в Tekken 7 не предлага нищо ново откъм боен стил и движения. Напротив, Gigas съчетава удари на настоящи бойци, доста от които са тези на King.

Е, поне Bandai Namco са се отчели, че са добавили нов герой. Определено не чак толкова интересен такъв.

Иначе Tekken 7 вече е наличен из японските аркади. Нищо ново под слънцето – традиция за серията е файтърът да дебютира първо за този тип машини, а след известно забавяне и за конзоли. Като цяло е възможно да видим Tekken 7 и за PlayStation / Xbox още тази година, но и забавяне до 2015-та едва ли ще е изненадващо.

Но дали играта ще включва достатъчно новости? Поне за мен е съмнително. Наистина бяха обявени няколко нови механики, но не изглежда повечето основни бойци да са чак толкова променени откъм движения засега. Вероятно иде реч за повече от същото и при Tekken 7.

Коментари
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
28 април 2015
Поне не ти искат пари за комбота
Аз се радвам че поне скила остава водеща ппроменлива. Implying MKX brought anything new
pseto avatar
pseto
29 април 2015
То хубаво, че се изисква умение в Tekken, но липсата на баланс и постоянният copy&paste започват да стават досадни. Общо взето от Tekken 5 насам няма нищо ново откъм бойци и движения, силните са си все така силни, слабите също. Не виждам някаква пречка да се подобрят таймингите и движенията на някои по-посредствени бойци, без да се барат силните и да стане нещо читаво.

Сега просто спекулирам за Tekken 7, но ми намирисва на разочарование. Като гледам движенията от повечето клипчета - обичайните са си. Явно доят Bandai Namco и толкоз... което обяснява и защо Tekken x Street Fighter се бави толкова. Явно не им се иска да инвестират пари за нещо ново, а това си е мнго работа.

Nreth avatar
Nreth
29 април 2015
HULK SMAAAAASH!!
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл