hategame logo
Tekken 7 – видео за Нина
пуснато на 27 януари 2016 от pseto

Видео, посветено на най-новия персонаж в Tekken 7 се появи във виртуалното пространство. Всъщност не става дума за дебютиращ герой, напротив. Нина Уилямс е част от всяка Tekken игра досега от първият представител на серията. По някаква причина обаче тя липсваше в седмото издание.

Досега. Вече Нина е официално част от Tekken 7, като ще бъде прибавена с експанжъна Fated Retribution. Добавката по-рано добави Акума – един от персонажите в Street Fighter франчайза.

Иначе Нина си изглежда по напълно стандартен начин, като Tekken феновете автоматично ще разпознаят нейните бойни движения. Сега обаче има един по-сериозен въпрос... кога ще видим играта за конзоли?

Засега е обявена само PlayStation 4 ревизия, която може би ще е налична през 2016-та. Но дали чакането за Tekken 7 няма да продължи?

Коментари
undefined
Zmo
28 януари 2016
Най-добрия захват на геймпад за текен игра е хващаш го вертикално и почваш да "помпаш" с дланите, като обезумял.
Повярвайте, няма кой да ви победи. Просто не издържа на комботата ви!
darkblue avatar
10yo10f
28 януари 2016
по тъпо облекло за герей не бях виждал хахахахаха
pseto avatar
pseto
28 януари 2016
Това е Tekken... подобни облекла са до такава степен стандартни, че дори няма смисъл да ги отбелязвам в статията. Макар че по-често Анна Уилямс е с подобни дрешки.

@Zmo - с Асука ще те бия с едно копче така. (Оня блока, с който парираш движение на противник и го хвърляш на земята, между другото в онлайн го ползвах редовно срещу новаци, които помпаха копчетата и си представях как псуват Tekken, че могат да загубят по подобен начин. )

sauron93 avatar
sauron93
28 януари 2016
За мен истината е Bryan Fury , неговият стил най-много ми допада както и външният му вид , изглежда като изтърван от някоя лудница . A има един герой нещо като рокер с руса дълга коса забравих му името , той ми е най-антипатичен
pseto avatar
pseto
28 януари 2016
Да не е Пол? Ако да, на мен също ми е доста антипатичен. Макар че в Tekken жените повече ми допадат като боен стил - плюс Стийв (който също е с дълга коса, ама не бих казал, че прилича особено на рокер ).

Иначе Брайън май е по-скоро играч като за аркаден стик, понеже едното му ключово движение се прави доста тегаво с джойстик. Същата е ситуацията и с повечето Мишими, с които се играе адски тегаво, почти невъзможно с джойстик. Заради това не си падам много по него, макар че ми харесва стилът му.

sauron93 avatar
sauron93
28 януари 2016
Същият хуйник , и най-лошото е че косата му хем е дълга хем е някакси нагоре , сякаш я е бетонирал . Брайън нямам никаква идея как се правят движенията му , играл съм текен само 1 път на псп-то на един приятел и не съм много навътре в нещата , обаче просто ми харесва как се бие . От мишимитата харесвам само Казуя , макар че ми се струва че се бие бавно и никак не го умея . Jin въобще не ми допада ,нито като стил на бой нито като нищо , Хеихачи-то също. Tи остави другото ама започна да ми става гадно че нямам конзола , като нищо ще си купя една само да посъбера малко долари
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл