hategame logo
The Crew 2 излиза в началото на 2018 година
пуснато на 12 юни 2017 от pseto
the crew 2 1
The Crew 2 ще се появи в продажба в началото на 2018 година. Новината дойде от пресконференцията на Ubisoft в рамките на E3.

Можем да видим и геймплей от рейсъра на компанията. Както бихме се уверили в него ще са включени дори самолети и моторници – елементи, които не фигурираха в оригинала.

Все пак основният акцент ще бъдат автомобилите. Вероятно самолетите и моторниците ще служат за разнообразяване на историята – и да, на нея отново ще се залага и в The Crew 2. Именно това е модерният подход при рейсърите, но пък много рядко бива реализиран както трябва. Определено в The Crew сюжетът беше сладникав и излишен.

Предстои да научим точната дата на премиера за The Crew 2. Платформите от друга страна са обичайните PC, Xbox One и PS4.


Коментари
sonofdeath avatar
sonofdeath
04 август 2018
играта не е никак лоша....харесва ми. Не ми харесва само, че са махнали войс чата които беше част от първата. Лимит от 8 човека на сървър е доста малък. Визулалния упгрейд не е кои знае какъв.
pseto avatar
pseto
07 август 2018
При мен беше окей известно време, но AI-то започна да ме дразни прекалено, прекалено много от един момент нататък. Общо взето поредната игра, която ще забравя след няма и месец-два.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл