hategame logo
The Surge с трейлър за битките
пуснато на 22 април 2017 от pseto

След успеха на Souls игрите нямаше как да не видим множество клонинги. Един от по-успешните беше Lords of the Fallen на Deck 13. Новата игра на студиото – The Surge – очакваме скоро, като заглавието се сдоби с поредния си трейлър.

Както бихме се уверили битките са силно вдъхновени от Souls серията – с разликата, че нямаме фентъзи елемент. Напротив – The Surge е на обратния полюс, като вместо уродливи чудовища имаме куп роботизирани научнофантастични врагове.

Естествено тегавите битки ще се запазят. Както и удрящите здраво противници. Като за капак Deck 13 завършват трейлъра с „Prepare for The Surge”, звучащо доста близко до марковото „Prepare to Die” на Souls игрите.

Дали заглавието ще оправдае очакванията предстои да научим на 13 май. Именно тогава ще видим The Surge за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
24 април 2017
Усеща се като скин за Dark Souls, не виждам каква ще е добавената стойност на тази игра.
nightwarrior avatar
nightwarrior
24 април 2017
Ми то дефакто донякъде си е това. Те са същите дет направиха Lords of the Fallen. Тя си беше приятна от гледна точка на по-застъпена история и това, че беше по-тежка(?) като геймплей. Смисъл движенията бяха по-тежки, беше основана на идеята, че ще те бият, но вече можеш да понасяш и щети. Вероятно ще я взема, но на намаление някога.
lyubohar avatar
lyubohar
25 април 2017
Въпросът е, че дори феновете на DS признават, че 2 и 3 не донесоха нищо ново. А сега и n на брой клонинги с още от същото. Но явно има пазар. Може някой да реши да почне от тая игра и да се изкефи. Ако например не се кефи на средновековния сетинг на оригинала...
lyubohar avatar
lyubohar
27 април 2017
Не съм я играл, но щом е механиката на ДС без да е безкомпромисно, значи не е механиката на ДС
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 април 2017
Е именно, това ми беше мисълта.
nightwarrior avatar
nightwarrior
25 април 2017
Ама аз не съм сигурен, че целевата група са феновете на DS. При Lords of the Fallen беше по-скоро хората дето харесват дарк фентъзи с механиката на DS, ама без да е безкомпромисно като Dark Souls. Освен това LotF първи показа механиката от бос на стейджове, смисъл да си променя бойния стийл в зависимост от това докъде си стигнал в битката. Абе не лоша игра беше, затова ще взема и тази, но както казах на намаление(в звисимост как са технически, може да чакам и голямо такова).
vldir avatar
vldir
25 април 2017
Абе нека има варианти и скинове.
NikoJ avatar
NikoJ
26 април 2017
туй са бахти скучните игри дакр соулуи моули фоули и таз идиотщина ... дървения до шия ...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл