hategame logo
Трейлърът на Call of Duty: Infinite Warfare втори по нехаресвания в YouTube
пуснато на 15 май 2016 от pseto
call of duty infinite warfare 3
Трейлърът на Call of Duty: Infinite Warfare вече е второто най-нехаресвано клипче в историята на YouTube. Видеото има над 2.1 милиона насочени надолу палеца, с което бива задмината Ребека Блек и нейната песен Friday.

Сега пред Call of Duty: Infinite Warfare има едно последно препятствие, но какво – Джъстин Бийбър. Песента Baby има над 6.1 милиона нехаресвания, като изглежда ще мине време, докато шутърът я изпревари. Но при положение, че за около две седмици бяха събрани над 2 милиона нехаресвания... всичко изглежда възможно.

Интересно е, че за разлика от друг път отзивите за новото Call of Duty не идват от антифенове на серията... напротив. Въпреки надеждите на мнозина, че следващото издание във франчайза няма да се развива в бъдещето, то истината се оказа съвсем различна. Именно и заради това много фенове искат да покажат на Activision, че им е втръснало от научнофантастичните Call of Duty-ита. Които вече станаха три поред.

Тъй или инак няма какво да се промени през 2016 година. Харесван или не, Call of Duty: Infinite Warfare ще е наличен в продажба през есента – играта е почти готова. Но дали нещо ще се промени за 2017 година? Тогава е ред на Sledgehammer да правят Call of Duty, а първата им самостоятелна игра в серията беше футуристичният Advanced Warfare.

Любопитно е, че Activision или пък разработчиците Infinity Ward още не са коментирали незавидното постижение на Infinite Warfare. Какво ли ще имат да кажат двете компании по въпроса?

Коментари
rosniak avatar
Roskobg
15 май 2016
Сега чакаме Токсик и ко да почнат да хвалят новият КоД и как видиш ли, ние не сме го разбирали и колко велики са Акти и какъв боклук е Ац и т.н. Обичайните тиради...
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
15 май 2016
Изтрит коментар
undefined
Miro
16 май 2016
Те хубуу не го харесват , но май за БФ1 се подготвят да има микроплащания , отдавнашна мечта на ЕА.Но след като стадото се хайпна по един трейлър , който си е чист синематик предполагам че и марсианци да вкарат народа ще реве от кеф.
bojosan avatar
bojosan
16 май 2016
Пилците се броят наесен.Аз съм убеден,че CoD пак ще бие Батъла по продажби,както винаги е било,и въпреки нехаресванията ,Бибър,ала бала.
Наесен идват тримата големи.Gears,Cod и Battlefield.Идва и Мафията,Но след 20-30 часа в сингъла,Мафията е вече мъртвец.Тя няма мулти,така че отпада от борбата.Mултито ан Gears е лайно,играх го и ме отврати.Не само мен.Остават двете.По принцип CoD e имал в мрежата най малко 4 до 5 пъти повече играчи от Battlefield.За да стане по играната игра,BF трябва да си смени механиките,а и картите.Има много време до тогава,може и да не сме живи....Рано е дори и да си фантазираме,особено пък и колегата както каза от няколко минути синематик
undefined
mi6o0o
16 май 2016
Какви механики да си смени ? Да стане същия безмозъчен шутър като КОД в който думата "баланс" не съществува и отборна игра също.Да не говорим и за дабъл джъмповете,че повърнята става голяма.Не мерси.Проблема на КОД в момента е именно в това,че карат с едни ис ъщи механики от 10 години без добавяне на нищо ново.Дори шибания енджин не е променен..срамота - милиардери са с тази поредица.А и това не го казвам като хейтър който никога не е цъкал КОД,напротив.Прекарал съм повече време в КОД от Батълфилд,но това важи главно за Call of duty Modern warfare.Това е единствената компания която си трупа парите на гърба на разни фенбойчета,без да инвестира в нищо ново.Ако Дайс бяха пуснали Бф 1942 римейк с БФ1 картинката щеше да е съсвем друга.Нека не се лъжем,повечето ще купят играта заради Modern warfare.
pseto avatar
pseto
16 май 2016
За мен Battlefield има и по-добри механики, и по-добри карти. И то с много. Call of Duty какво е? Малки по мащаб кубове с куп затворени коридори. Дори и мега обичаният Black Ops II е пак същото. Играеш няколко пъти една карта и я знаеш наизуст. Един Overwatch примерно - там ти трябват едно 7-8 изигравания, докато горе-долу почнеш да научаваш картата, подобно на старите шутъри, в Call of Duty не е така. Изобщо не говорим, че в Battlefield не могат да те убият от другия край на картата с узи, когато ти си със снайпер и т.н. - определено има повече тактика.

Въпрос на лично мнение, но Call of Duty си е супер аркаден twitch шутър с акцент на това кой първи ще натисне спусъка. И кой ще се кашира най-добре и ще има най-голям късмет с respawn на хора, които не знаят какво да правят, че да отключи някоя хипер силна killstreak награда, с която да помете цялата карта. Каквото и да става, ама наистина каквото и да става, няма да разбера какво му е якото на Call of Duty...


Но да, @bojosan е прав, то всъщност и аз така смятам. Пак продажбите ще са високи на Call of Duty - сега феновете уж хулят, ама есента ще е спаднал патосът, ще искат да видят какво предлага новото Call of Duty и дори да бъде охулено, пак ще се въргалят в пари Activision. Ще е интересно ако керванът спре да върви, де.

undefined
mi6o0o
16 май 2016
Всъщност единственото яко нещо което остана е Зомби мода.Особено ако играеш с приятели е супер в началото ,но и той втръсва след време..
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
16 май 2016
Изтрит коментар
nightwarrior avatar
nightwarrior
16 май 2016
Не знам дали мафията е само сингъл, но ако е така ще се радвам. Обикновено, липсата на мулти ги кара да се понапънат в сингъла. Изключения има разбира се. Винаги предпочитам сингъла. Една единствена онлайн игра съм циклил повече от стотина часа. При сингъл игрите не е така. Въпрос на вкус.

Miro, то стадото е затова - да се стриже.

lyubohar avatar
lyubohar
16 май 2016
Same here. Играенето на игри е лично преживяване. Няма нужда да се споделя с някакви хлапаци. За съревноваване и кооперативни занимания хората са измислили спорта
pseto avatar
pseto
16 май 2016
Качествената игра си е качествена, независимо дали е сингъл или мулти. Аз ги деля на качествени и некачествени... не на сингъл и мулти. Наскоро си говорих за Dark Souls III - тая серия плюс Bloodborne съм я играл на 99% сингъл. Въпреки че обичам много PvP. Не, че PvP-то е лошо в нея, напротив... просто не ми влиза в представите за "преживяването" и не го правя. При други хора е различно - въпрос на избор.

Просто някои студия правят лайняно мулти като добавка към силна сингъл кампания, други правят претупан сингъл към мулти игра, а трети... са Call of Duty. От доста години насам не мога да се сетя за нещо читаво в серията - просто претупаност. Това е проблемът.

nightwarrior avatar
nightwarrior
16 май 2016
Като цяло съм съгласен. Само че мен ме влекат повече игрите, които са добри и със силен сингъл. Игри, които могат да ме задържат със силно мулти, рядко срещам. Вероятно не съм им целевата група, в това няма нищо лошо.
lyubohar avatar
lyubohar
16 май 2016
@pseto: За мен не е въпрос на качество; явно ти можеш да оцениш и качествена мулти игра - аз обиковено не. То и английският футбол бил качествен, ама греда - не обичам футбол. И те така...
P.M.P. avatar
П.М.П.
17 май 2016
Activision водят в играта на PR за сега именно поради този факт. (заглавието) Всички са сигурни, че съперникът - BF1 ще е уникална игра и са фрустрирани с нетърпение да я играят, и подценяват CoD, единственото което трябва да се направи сега от страна на Infinity Ward е да обърнат палачинката и да покажат trailer/gameplay монтиран по специфичен начин и хората (децата) ще разберат, че играта има потенциал.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл