hategame logo
Until Dawn едва ли ще има продължение скоро
пуснато на 25 юни 2016 от pseto
Until Dawn едва ли ще се сдобие с продължение скоро. Това ни разкрива Пийт Самюелс, който е шефът на разработчиците Supermassive.

„В момента има много спекулации относно това какво разработваме сега. В момента не работим по Until Dawn 2“, казва Самюелс. Думи, които със сигурност няма да се харесат на феновете на играта.

Все пак Supermassive разработват няколко различни проекта в момента. По всички изглежда те ще са мултиплатформени, за разлика от Until Dawn, който беше PS4 ексклузив. На няколко пъти от студиото обявиха, че сделката им със Sony вече е изтекла и те са свободни да пускат следващи свои игри за каквито устройства преценят.

Иначе новите заглавия на Supermassive изглежда отново ще са кинематични. Явно обаче е рано да се говори още за тях.

Самият Until Dawn беше кинематичен хорър, появил се през август миналата година в продажба. Акцентът беше на сюжета, като развитието на историята беше различно според решенията, които геймърите взимат. Това позволяваше играта да бъде преигравана няколко пъти.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
27 юни 2016
Колкото и проблеми да имаше като линейност и кинематичност, играта си ме изкефи на макс, за съжаление колкото и да преигравах, все излизах психаря, явно това си ми е менталното състояние Може би трябва да я преиграя като Mr. Nice Guy Готиното беше, че играта се напасваше към страховете ти в зависимост от това как играеш. Една втора част обаче по-скоро ще бъде крачка назад, по-добре да мислят нови истории
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл