hategame logo
Водещ кадър на Naughty Dog напусна
пуснато на 14 септември 2017 от pseto
bruce straley
Брус Стрейли, един от водещите кадри на студиото Naughty Dog, е напуснал компанията. Това се случва след близо две десетилетия прекарани в нея – или ако трябва да сме точни 18 години.

„След като бях начело на три изключително изискващи усилия проекта и си взех дълга почивка от офиса осъзнах, че енергията ми е насочена в други посоки“, споделя Стрейли. Именно това е бил моментът, в който той е осъзнал, че е дошло времето да се раздели с Naughty Dog.

Естествено Стрейли не пропуска да спомене колко страхотен е екипът на студиото – но подобни реплики са традиция при напускания на водещи кадри.

Засега не знаем какви са плановете на Стрейли – например дали той ще остане в гейм индустрията или напротив. Кой ли знае – може би в плановете му има някакво инди студио например?

Иначе Стрейли за последно беше един от двамата директори на Uncharted 4. Заедно с това той – заедно с Нийл Дръкман – оглавиха и The Last of Us, един от хитовете на 2013 година. Но явно подобни големи проекти са дошли тежко на Стрейли и той е преценил, че е време за нещо различно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл