hategame logo
Watch Dogs 2 с демо
пуснато на 17 януари 2017 от pseto
WATCH_DOGS® 2_20161206192735
Няколко месеца след пазарната си премиера Watch Dogs 2 се сдоби с демо. То вече е налично за PS4, а идната седмица ще се появи и за Xbox One. Демото обаче няма да дойде за PC.

За какво обаче става дума?

Всеки, който пожелае може да си свали пълния Watch Dogs 2 и да го играе три часа. Каквито и да е ограничения няма (макар че уводните мисии на кампанията отнемат към час). Така благодарение на теста можете да прецените дали Watch Dogs 2 ви се нрави или напротив.

Ще е наличен и мултиплейърът – стига да имате активен абонамент за Xbox Live Gold или PlayStation Plus.

Заедно с всичко това Watch Dogs 2 ще бъде намален до 40 долара/евро. В резултат ако прецените, че играта ви се нрави ще имате възможността и да си я купите на по-ниска цена.

Коментари
bgrmammoth avatar
bgrmammoth
18 януари 2017
Бях се замислил да си я вземам и си казах де да имаше някакво демо, уви има демо ама за съжаление само за конзоли, е значи ще остане в списъка за игри "чакащи за огромни намаления"
igra4 avatar
igra4
19 януари 2017
Абсурд е да мърся божествената си PS4-ка с това недоносче. Тепърва тоя месец излизат много добри игри като RE, Yakuza и Kingdom Hearts.
undefined
Кекс
19 януари 2017
С тая куцотия ли си? Мислих, че имаш PRO ... ама то и PRO е леш до PC...
nightwarrior avatar
nightwarrior
19 януари 2017
To и РС "демото" излезе.
pseto avatar
pseto
18 януари 2017
Играта е специфична и именно демо ще ти покаже ясно дали ти харесва или не. Горе-долу е 50:50, на мен ми се понрави, но знам, че със същия успех можех и да я хейтна. Не знам защо не ги правят тези промоции и за PC, обикновено са само за конзолите. От пиратство ли се плашат, какво ли.
undefined
pepito
19 януари 2017
много са прозрачни, смеят ли да пуснат РС демо ограничено до 3 часа... Веднага ще се намери някой дето да го увеличи това демо до 3333 часа и отиде денувото ..
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 януари 2017
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл