hategame logo
Zelda: Breath of the Wild с NX геймплей
пуснато на 08 декември 2016 от pseto
nintendo nx zelda 1
Zelda: Breath of the Wild се сдоби с първи геймплей за Nintendo NX. И то на някак нестандартно място – по време на воденото от Джими Фалън вечерно шоу. По принцип предаването не се свързва конкретно с гейминг, но ето, че Nintendo решават, че широката му аудитория е подходяща за показване на NX.

Всъщност геймплеят от първото видео под статията не е толкова много – няколко минути. Освен това не виждаме толкова цъкане, колкото поясняване що е то NX – нещо, което предполагам мнозина от нас знаят доста добре. Но все пак е хубаво най-накрая да видим платформата и в действие.

Досега NX свързваме с едно официално видео, от което се оказа, че не всички кадри са с реален геймплей. Явно все пак Zelda: Breath of the Wild ще изглежда по почти същия начин като онова, което видяхме при официалното разкриване на портативната конзола на Nintendo.

Иначе видеото горе показва и други неща, свързани с японската компания. Немалко време е отделено на мобилната игра Super Mario Run, която ще е налична идната седмица за iOS устройства (вероятно догодина ще я видим и за Android). От второто клипче под статията – отново от същия епизод на шоуто – можем да видим Шигеру Миамото в неговото музикално амплоа. Да, създателят на Mario, Zelda и куп други серии на Nintendo има и други таланти, освен разработката на игри.


Коментари
bobkata.gerov avatar
bobkata.gerov
09 декември 2016
Ако всичко което излиза за PS4 и X1 излиза и за тази конзола може и да си я взема.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл