hategame logo
Agony с нов разширен трейлър
пуснато на 23 август 2016 от pseto
agony 2
По-рано през тази година видяхме хорърът Agony. Макар и първото видео от играта да беше кратко, то можеше да ни увери, че заглавието има сериозен потенциал.

Е, феновете на хоръра е вероятно да харесат още повече второто клипче от играта, което можете да видите под статията. То е по-дълго – малко над три минути... и ни уверява, че действието наистина ще се развива в ада. Налични са куп уродливи същества, изтезания, викове и зловещи гледки. А, да, очевидно и създателите на Agony никак не се притесняват от голотата – допълнителен плюс.

Можем да гадаем как ще изглежда цялостния геймплей. Доста вероятно е да видим пешеходен симулатор под една или друга форма. Но пък с подобна подходяща атмосфера – защо не?

Засега за Agony знаем, че ще се появи по някое време през 2017 година. Платформите са PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
24 август 2016
На фронта се появи и Scorn, тъй че догодина май се очертава доста интересна откъм подобен тип игри
Macks avatar
Macks
24 август 2016
Само да не стане нова мода това. Последното, което искаме, е да придобият популярност този тип игри и така да се даде материал на анти-гейм активистите да създават лош имидж на гейминга.

П.С. Интересно дали създателят не се е вдъхновил от Dante's Inferno? Това определено беше една много добра игричка.

pseto avatar
pseto
24 август 2016
Не мисля, че ще бъдем засипани от подобни игри, а и то в крайна сметка е доста трудно да се направи подобен продукт. Когато се залага на атмосфера си е нужна една идея повече талант от това просто да нацепиш някакви клишета на килограм.

Както съм казвал не съм особен фен на хорър жанра, но пък Agony е игра, която определено ме спечелва със страхотната си атмосфера. Това си прилича на ада вече, не някакви пикливи цензурирани зомбита да ми набият, дето казват "бау" и трябва да ме уплашат.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл