hategame logo
Agony е нова игра... развиваща се в ада
пуснато на 02 юни 2016 от pseto
agony 1
Интересно изглеждаща нова игра се появи в интернет наскоро – Agony. Заглавието можете да видите от трейлъра под статията, като ни поставя в ролята на герой... който попада в ада и чиято задача е да се измъкне от пъкъла.

Доколкото подобна концепция не е нещо толкова ново в гейминга, тук има един интересен обрат – основният персонаж ще има възможността да поема контрола над по-слаби демони и други същества, които ще му помагат в крайната цел. За съжаление обаче не виждаме много геймплей – само в края на видеото ни биват показани няколко секунди от самата игра.

Agony очакваме по някое време през 2017 година за PC, Xbox One и PlayStation 4. Можем да се надяваме в близко бъдеще да ни бъде показан и малко повече геймплей, който да ни даде представа дали играта има потенциал да се превърне хит.

Иначе Agony се разработва от полското студио Madmind – което вече звучи добре. В последните години страната стана развъдник на страхотни игри, сред които The Witcher 3 и Dying Light. Всъщност част от кадрите на Madmind  са работили именно по последния Вещер, а други – по Enemy Front и The Division. Така явно разработчици на студиото имат опит в големия гейминг... но как ли ще се справят с един по-малък проект като Agony?

Коментари
darkblue avatar
10yo10f
02 юни 2016
Леко ми напомня на игра в периода 1998 2000 г , почваш в ада и си някакав ангел ли какво беше, получаваш умения от рода на това да превръщаш враговете в сол. Беше тип шутър , името май беше от една дума.
lyubohar avatar
lyubohar
02 юни 2016
Requiem
lyubohar avatar
lyubohar
02 юни 2016
И аз за него си помислих между другото
darkblue avatar
10yo10f
02 юни 2016
Oo Верно че така се казваше
hyper avatar
hyper
02 юни 2016
Този цеесарски FOV за какво го шибват в такива трейлъри, просто нуубщината на студиото е видна.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл