hategame logo
Духовният наследник на Road Rash с премиера през есента
пуснато на 29 юни 2016 от pseto
road redemption 1
Road Redemption – духовният наследник на класиката Road Rash – ще се сдобие с пълна премиера през есента на тази година. Точната дата е 15 октомври за PC, научаваме от изявление на разработчиците Dark Seas.

Ако си падате по конзолите пък ще трябва да изчакате известно време. Дебютът за Xbox One и PlayStation 4 ще се случи на 15 януари 2017 година.

Всъщност за компютри играта може да се разцъка още сега. От известно време Road Redemption се намира в Steam Early Access. Ако съдим по страхотните отзиви и в момента заглавието си струва да бъде купено. Особено и на абсолютно приличната цена от малко над 20 лева.

Самият Road Redemption видяхме в Kickstarter през 2013 година. По план играта трябваше да е завършена до края на 2014-та, но не се случи. Разработчиците Dark Seas отбелязват, че са предпочели рейсърът да бъде завършен изцяло, вместо да бързат със сроковете и да предложат на потребителите продукт, който не е изцяло готов.

Иначе Road Redemption определено прилича на модернизиран Road Rash. Отново можем да поемем ролята на моторист, участващ в брутални състезания, включващи и пребиване на опонентите с какви ли не хладни оръжия или изблъскването им в насрещния трафик. Общо взето консенсусът е, че феновете на Road Rash почти сигурно ще харесат и Road Redemption.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл