hategame logo
Духовният наследник на Road Rash с геймплей трейлър
пуснато на 15 януари 2014 от pseto
road redemption
Road Redemption – игра, рекламирана като духовен наследник на класиката Road Rash – се сдоби и с геймплей трейлър. Клипчето можете да видите под статията, като ни показва с какво са се занимавали разработчиците DarkSeas Games в последните 7-8 месеца. Именно през май миналата година Road Redemption се сдоби с бюджет от 174 000 долара благодарение на сайта Kickstarter.

Разбира се, най-важният въпрос е следният – ще си струва ли Road Redemption? Колкото и голям фен да съм на Road Rash, то някак е трудно да се впечатля от видяното. Графиката изглежда... прекалено близка до серията игри, появила се през 90-те години на миналия век. Освен всичко друго, управлението също не изглежда впечатляващо.

За сметка на това, самият геймплей изглежда що-годе забавен. Като за една минута имаме достатъчно количество анархия и сблъсъци. Нещо, типично за Road Rash. Можем да видим и как изглеждат огнестрелните оръжия, които ще бъдат интегрирани в Road Redemption (в оригиналната игра нямаше такива). Те пък правят мазалото пълно.

Е, ще видим как ще се представи Road Redemption. Едно е сигурно – има много да се работи по него, за да достигне до изцяло завършен и най-вече впечатляващ вариант. Все пак, феновете на старата школа игри не искат чак толкова много, но пък поне управлението трябва да се подобри.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл