hategame logo
Funcom с нова Conan игра, този път е сървайвъл
пуснато на 28 януари 2016 от pseto
conan exiles 1
conan exiles 2През 2008 година студиото Funcom пусна MMORPG заглавието Age of Conan. Вероятно единственото, с което поне аз ще запомня играта са супер детайлните голи модели на мъжките и женски персонажи, когато съблечем всичките им дрехи. И нищо повече. Интересно е обаче, че наскоро беше обявена нова Conan игра от същото студио.

И този път става дума за MMO, като формулата изглежда прекалено позната. Става дума за сървайвъл заглавие, в което при създаване на нов герой ще бъдем хвърлени в огромен и безскрупулен свят, където основната ни задача е просто да оцелеем.

За целта първо ще се борим за най-елементарните си нужди като задоволяване на глада и построяване на подслон. След това можем да мислим и за набавяне на оръжия, строене на крепости и нападане на други играчи.

Общо взето – позната формула. В Steam в момента има куп подобни MMO сървайвъл заглавия и явно Conan Exiles – както ще се казва играта – ще е една от тях. Но дали опитът на Funcom в жанра няма да им помогне да представят нещо нестандартно?

Ще научим още през лятото на 2016-та. Тогава очакваме Conan Exiles в Steam Early Access, а по-късно през годината заглавието ще се появи в пълен вариант за компютри и настоящото конзолно поколение.

Биват показани няколко снимки и трейлър от играта – те са налични (очевидно) в статията.

Коментари
rado84 avatar
rado84
29 януари 2016
Играта от 2008 г. е абсолютен боклук и понеже това е Fartcom, аз и не очаквам новото заглавие да е по-различно от предшественика си.
pseto avatar
pseto
29 януари 2016
Едно е сигурно - идеята е доста банална. Което не е задължително минус, но предполагам, че и тази игра ще се прави с нисък бюджет и едва ли има голям шанс да се получи нещо читаво... пък и Funcom са в криза от известно време, тъй че това ги мотивира да инвестират още по-малко кинти.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл