hategame logo
Injustice 2 с легендарно издание
пуснато на 28 февруари 2018 от pseto
injustice 2 legendary edition
Може ли да навреди пускането на поредно издание за дадена игра? Ако питаме студиото NetherRealm – не, тъй като наскоро видяхме Injustice 2 - Legendary Edition. За какво иде реч?

Естествено са включени всички DLC-та за файтъра – а те не са никак малко, като всяко добавя герой към него. Но има и нещо по-интересно.

А именно – ексклузивни за легендарната версия добавки. Включително разширен tutorial, вдигнат максимален левъл до 30, още екипировка и други. Което все пак звучи като някои екстри, за които си струва да се замисли човек.

Стига да не се е сдобил досега с Injustice 2, разбира се. Тъй като е малко трудно да повярваме, че някои хора са склонни да купуват едно и също по няколко пъти. Но пък кой ли знае?

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
28 февруари 2018
Пц версията на това нещо беше иникален провал и съжелявам че я купих.Отначало играта не тръгваше,и други хора имаха същият проблем.Аз реших този проблем като смених директорията на на инсталиране,другите какво направиха не знам. После имаше проблеми с нисък фпс в продължение на няколко месеца.Сега го фикснаха но проблемът е че няма хора с които да играя онлайн,цъкам да ми търси хора и никой не открива ,някой път рядко открива човек който се оказва много добър и после поради липса на хора при следващи търсения пак открива същият човек.Яд ме е за дадените пари,напразно.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл