hategame logo
Марко Ройс заменя Лео Меси в корицата на FIFA 17
пуснато на 22 юли 2016 от pseto
fifa 17 marco reus
Марко Ройс ще е лицето на FIFA 17, научаваме от изявление на EA. Германецът, който е част от Борусия Дортмунд, бива избран след гласуване, в което са участвали над 3.1 милиона геймъри.

Ройс успява да се пребори с Антони Марсиал от Ман Юнайтед, Хамес Родригес от Реал и Еден Азар от Челси. Така за пръв път от 2012 година насам корицата на FIFA ще включва футболист, чието име не е Лионел Меси.

Чудите обаче каква е причината за това? Договорът на Меси с EA е изтекъл – той беше за четири години. Явно гейм гигантът не е имал желание да го продължава – можем да сме сигурни, че финансовите претенции на футболиста едва ли са били малки.

При положение обаче, че FIFA в момента е в блестяща форма и се харчи страхотно, то едва ли на EA им е нужна допълнителната реклама. Именно и заради това си позволяват звезда, различна от Меси или пък Кр. Роналдо, който несъмнено също е доста скъп.

Иначе FIFA 17 очакваме традиционно през септември. Играта ще е налична на 27 число от месеца за PC, настоящото и предходно поколение на PlayStation и Xbox One.

Коментари
P.M.P. avatar
П.М.П.
22 юли 2016
Това с гласуването беше замазване, избраха Ройс защото е в жълто и ще отива на шрифта FIFA 17.
LethianDream avatar
LethianDream
22 юли 2016
Меси ще е на корицата, убеден съм, само че на Prison Architect 2017
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл