hategame logo
The Last of Us: Part II официално обявен
пуснато на 04 декември 2016 от pseto
the last of us part 2
Официално е – The Last of Us се сдоби с продължение. Играта беше обявена вчера с трейлъра, който можете да видите под статията.

Пълното название всъщност е The Last of Us: Part II, а не The Last of Us 2 например. В играта ще има един интересен обрат – ще поемем контрола над Ели, докато в първата част управлявахме Джоел. Да, точно така – оригиналните персонажи се завръщат с пълна сила в The Last of Us: Part II.

„След като прекарахме години, работейки върху различни идеи, ние най-накрая открихме историята, която усетихме като специална“, казва Нийл Дръкман, креативен директор в разработчиците Naughty Dog. Той добавя, че студиото е имало нужда от достойна история, за да реализира The Last of Us: Part II... която най-накрая е била намерена.

Всъщност през годините Naughty Dog ни повтаряха, че няма да направят втора част на хитовата си игра само заради принципа. Така явно търсенето на точната история е било сериозно... но заради него е добре да не очаквате The Last of Us: Part II скоро. Нийл Дръкман споделя, че играта е в съвсем начален стадий на разработка.

Иначе откъм сюжет знаем малко, но научаваме, че докато първата част беше  посветена на връзката между Джоел и Ели, то във втората ще има по-различна нотка. Очевидно главната героиня ще направи всичко възможно, за да унищожи група хора. Каква е причината за това все още е неясно.

Засега е рано да спекулираме кога ще видим The Last of Us: Part II в продажба. 2017 година със сигурност изглежда прекалено рано... може би 2018-та? Сигурно е обаче, че играта ще е налична само за вариантите на PlayStation 4.

Коментари
undefined
Мирослав
04 декември 2016
Това е играта ,която и до ден днешен играя с най-голям кеф(мултиплейъра)от 2013 г първо на PS3 и сега на PS4 Каква хубава новина...щастлив съм и в очакване !
pseto avatar
pseto
06 декември 2016
Да, мултито на The Last of Us е една страхотно добра изненада. Дано не свалят нивото в следващата... очакват се единствено подобрения във всички аспекти.
undefined
Zhivko Petrov
05 декември 2016
Нито 2018, още по-малко 2017. 2019 ПОНЕ
pseto avatar
pseto
06 декември 2016
Чак 2019 - не мисля. Може би по-скоро 2018. Sony ще има мотивация да накара Naughty Dog да се разбързат, пък и вероятно ще им дадат още повече пари при общо взето гарантиран комерсиален хит. Тъй че... може чакането да не е толкова солидно.
Macks avatar
Macks
06 декември 2016
Абсурд да е 2019. Най-късно 2018 година ще излезе.
undefined
Pepito
08 декември 2016
Тая игра така и не успях да я харесам, въпреки че се опитах няколко пъти, ужасните qte не помагат и те
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл