hategame logo
Трейлърът на Nintendo Switch… не е показал реален геймплей
пуснато на 25 октомври 2016 от pseto
nintendo switch 4
Миналата седмица ни беше представена конзолата Switch на Nintendo. В дебютното видео видяхме кадри от няколко игри, в което число влизаха Splatoon и Zelda: Breath of the Wild на японската компания, а също и Skyrim (от Bethesda) и NBA 2K17 (от 2K Games).

Уловката? Оказва се, че кадрите, които са ни били показани не представляват истински геймплей от Switch. Пояснението идва от британския отдел на Nintendo.

„Не трябва да предполагате, че онова, което видяхте във видеото представлява истински геймплей. Допълнителни детайли за игрите ще бъдат обявени на по-късен етап“, пише говорител на Nintendo.

Добавя се също, че геймплей кадрите показват единствено „как работи Switch”. Целта е да видим основната идея зад устройството – портативна джаджа, която да има производителност, сравнима със стандартна конзола.

Но пък не става ли дума просто за празни обещания, когато не виждаме истински геймплей?

Всъщност въпросите към Nintendo възникнаха покрай Bethesda. Те обявиха, че Skyrim не е потвърден за Switch, въпреки кадрите от играта в премиерното видео. Логично беше да се запитаме колко от игрите тогава са потвърдени... и отговорът е само една – Zelda: Breath of the Wild. Но явно геймплеят и от нея не е бил заснет от Switch.

Така въпреки силното премиерно видео на портативната конзола въпросите започват да стават... множко към Nintendo. И можем да се запитаме – кога ли ще има отговори на тях?

Коментари
Romanov avatar
Romanov
25 октомври 2016
Nintendo правят тройно салто и се засилват с бясна скорост към кацата с редките ла*на. Скоро ще има мощно "цоп".
still_no_one avatar
still_no_one
25 октомври 2016
Мдаам. За съжаление бях прав. Това цялото явно към този момент не е възможно да се случи на таблет... Това си е подвеждаща реклама от където и да го погледнеш. И както каза колегата по-горе, това сие засилка с тройно салто и размазване по лице в бетона от покрива на централата на Nintendo. Срам за тях. И ако не покажат това, на какво реално е способен този таблен, може да се окаже че става само да си цъкаш в тоалетната... Ама това си е голямо ебане, само че да измият срама ще се похвалят колко им е тясна халката. Да бяха обявили какво ще правят, а сега толкова фейлнаха, че направо си заслужиха банкрут. Ама айде, спирам че няма нищо обявено офоциално, може да съм ги нахранил без основание... Трябваше да изчакам до премиерата, ама не се сдържах
sauron93 avatar
sauron93
25 октомври 2016
Toва си е чист маркетинг , игрите пак ще са такива като марио карт, зелда и тн.. както са при всяко нинтендо. Аз ако бях някакъв шеф в нинтендо просто нямаше да кажа нищо и хората щяха да си мислят че ще има скайрим и тн., това което са направили е лош ход признавайки това
undefined
sdfs
25 октомври 2016
Аз не мисля ,че идеята е лоша има доста фенове на Марио карт и Зелда.Таргета им е съвсем друга група хора.Мен ми е интересно колко ще издържа батерията на това нещо,като гледам бая голям екранец има.Ако ще издържа 5-6 часа то какъв е и смисъла да е преносимо.Онлайна също на практика е невъзможен,ако нямаш Wifi.Ако това им беше първата конзола на пазара заместител на WiiU щеше да жъне успех,но сега като погледнеш какво правят Сони и Майкрософт,просто не ги виждам как ще вземат какъвто и да е дял от пазара спрямо тях.
sauron93 avatar
sauron93
25 октомври 2016
Аз всъщност харесвам марио и зелда ,но това което казвам е че нещата които показват на трейлъра ще бъде много по-различно от това което ще бъде . Иначе аз бих си купил такава конзола ако има скайрим и подобни рпг-та , не че не харесвам много зелда игрите но не бих си я купил само заради нея.
pseto avatar
pseto
27 октомври 2016
И аз нямам нищо против Nintendo шарениите, но ще е хубаво, ако имаш и AAA. Което всъщност се показа в Switch. Само трябва да разберем дали всичко това е пожелателно мислене или факт. Защото едно е Nintendo да се надяват, друго е да са направили нужното и на бизнес ниво, и на технологично да видим Skyrim и сие за Switch.

П.С. 6 часа живот на батерията при пълно натоварване ми се струва научна фантастика. 2-3 часа ми се струва далеч по-реалистично число. Наистина малко съм се отдалечил от телефоните, ама едно време като се пускаше някоя лакома игра и батерията загиваше за нула време.

HighFist avatar
HighFist
25 октомври 2016
Нeвероятно е с какъв акъл можеш на първото официално видео да пуснеш геймплей на Skyrim и NBA2k, като се знае, че и най-малките детайли ще се гледат под лупа. Голям гаф. Може би заради това рано рано сами си признаха без бой, за да няма после искове и съдилища. Много хора биха си я купили, само заради Skyrim.
HighFist avatar
HighFist
25 октомври 2016
Чак сега прочетох, че проблемът е възникнал покрай Bethseda.
Ако не са били те, кой знае докъде са щели да стигнат гениите от нинтендо.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл