hategame logo
Bulletstorm с ремастър догодина?
пуснато на 30 септември 2016 от pseto
bulletstorm
Bulletstorm е една от любимите ми игри от последните години. По някаква причина обаче шутърът не беше приет особено ласкаво, а и продажбите му бяха скромни. Заради това продължение така и не беше пуснато... но все пак всички онези, пропуснали Bulletstorm ще могат да го изиграят в преработен вариант.

Информация черпим от бразилска агенция, оценяваща за каква аудитория са подходящи заглавията с предстояща премиера в страната. Според нея Bulletstorm ще се появи по някое време догодина в преработен вариант за PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Както винаги при подобни данни липсват достатъчно подробности. Нито е известно какви точно ще са подобренията, нито кога Bulletstorm ще е наличен в продажба. Става ясно обаче, че разпространител ще са Gearbox – компанията, която познаваме с Borderlands франчайза.

Засега преработената версия не е потвърдена официално. Въпреки това можем да сме почти сигурни, че подобна ще има – почти винаги информациите от подобни агенции са право в целта. Въпрос на време е единствено да се случи официалното представяне.

От друга страна пък римейковете на игри за PS4 и Xbox One сякаш започнаха да стават... повече от нужното.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
30 септември 2016
Хаха, страшно любима игра, с кеф ще си я пре-ордърна в ремастър вариант. Имаше едно специфично очарование, бих я оприличил донякъде с филмите на Карантино - брутално насилие, а ти седиш и се хилиш как си залепил туземец на кактус или си го зашил в топките. Ясно помня повечето сцени- любимо ми беше Триш като ти залепва шамар или в началото, като си в елитния отряд изродът-шефче ти се включва и ви казва, че сте долни отрепки и за нищо не ставате. Якото беше и че стават яки лафове между теб и Иши и се хилиш като някакво куче, като те обсъжда какъв олигофрен си За съжаление, играта дойде много интелигентно-странна за феновете на шутърите и тотално я пренебрегнаха.
NikoJ avatar
NikoJ
30 септември 2016
@LethianDream еее помниш ... играта наистина е много свежа и защо никой не я прие .. не знам ...

но ако този ремастер се окаже като биошок лайното ... язък ... дано не омажат играта ...

LethianDream avatar
LethianDream
30 септември 2016
Хахаха, за това говорим:
https://s9.postimg.org/d3tuh03dr/Bulletstorm_PC_47.jpg
https://s15.postimg.org/bfe5om4jv/Bulletstorm_Grayson_Ishi_Trishka.jpg
vanmx avatar
vanmx
30 септември 2016
Имам си един списък с игри което трябва да пробвам, забавното е че половината от тях са вече ремастерирани или имат 4-5 продължения
pseto avatar
pseto
30 септември 2016
На Bulletstorm му се каня от много време да го разцъкам отново... реално когато го изиграх 2 пъти поред през 2010-а си казах - "Все някога ще го играя трети път". Което при мен се случва... близо никога за филми, сериали, игри. Само онова, което считам за култово гледам/изигравам повече от веднъж.

Кампанията е един шеговит ташак... наистина някои лафчета са тъпашки, но атмосферата си е налице. На някакви кенефи-пуритани, дето им четох ревютата (тип Gamespot) не им хареса, че много се псувало - явно някой е очаквал Шекспир.

Другото яко естествено беше бруталността и супер креативните начини да убиваш. И да си мислиш, че си измислил яки комбинации пак има още много. И ме радваше, че на предпоследната трудност играта беше... тегава и мунициите свършваха... и доколкото помня колкото по-добре убиваш гадовете (по-креативно), толкова повече точки получаваше, с които да си взимаш муниции. Яка игра... ама защо не хвана почва така и не разбрах. Явно беше прекалено брутална на моменти, явно хуморът и несериозността не се схващаха, явно геймплеят не беше гига елементарен и автоматичен... ебал ли съм го.

Нещо ми се приигра Bulletstorm. Май след ревюто на Diablo 2, което бавя от два месеца вече и което е време да кача... ще прасна едно и на Bulletstorm.

NikoJ avatar
NikoJ
30 септември 2016
ама играта изжлежда за годините си мега по добре от доста съвременни заглавия ... фалоут 4 едното лайно от тях ! къф ремастер къф к0р очакват ? ?!?!
undefined
Miro
01 октомври 2016
Успех с подкарването от Origin.Поне аз не успях.Купи си оригинална игра и си я гледай в библиотеката , защото ги е домързяло да я оправят.А самата игра се оказа далеч от обещаната "буря от куршуми" , тогава я прекръстиха на "kick storm".Нивата бяха миниатюрни като големина , десет метра и оп сейв и си в следващото.И разбира се в играта няма скачане съответно за да се върнеш към предишното се налагаше да се подскочиш някой и друг милиметър.Тук таме имаше някое по голямо.Графиката беше наистина от бъдещето.Ма после се появи Бордерланд който предложи наистина пуцане на корем плюс маса други готини неща и тая умря и се забрави напълно.
undefined
Miro
01 октомври 2016
А да и основно хората припознаха в играта един Gears of War , и като визия и усещане.
vanmx avatar
vanmx
01 октомври 2016
За мен всяка игра правена след 2007-ма си е точно толкова съвременна колкото един overwatch например.

Аз по начало никога не съм делял игрите на нови и стари, ама последното деситилетие пък вече съвсем не мога да видя разликата.

Технологиите с които се правят игрите, концепцията, бизнес модела, всичко си е непроменено от вече бая време. Смешно ми е примерно на Black Ops 3 да се гледа като на ново и съвременно заглавие само защото е излязло скоро, а на първия да се гледа като на нещо едва ли не архаично, при условие че никой не би могъл да познае коя игра е по-новата ако не ги е играл до момента

А тия ремастъри няма какво да се лъжем - това е просто едно преиздаване и портване на по-нови конзоли и нова рекламна кампания за да продават за n-ти път едно и също. Защото ако се опитат да направят нещо ново, може и да не е успешно, а ще глътне доста повече кинти от това да сложат един надпис definitive edition на 10 годишния си бестселър.

Само че аз не кълва на рекламата и ми е през оная работа дали на началния екран ще ми пише 2009 или 2017 remastered. Едва ли някой даже забелязва когато сложат една тревичка повече или променят някоя текстура, но важното е че играе ремастър от 2016 а не оная стара, праисторическа игра пусната преди 5-6 години Малко хора забелязват и когато един такъв ремастър е по-преебан от оригинала.

В същото време има тонове супер игри от PS1 ерата, които са мега ръбати и пикселизирани и си плачат за римейк с някакъв модерен енджин, ама кой ще се захване. Все пак става дума да се започне разработката от начало, а не просто портване и добавяне на някакви неща колкото да се каже че има нещо там.

Тоя бъртвеж сега и аз не знам защо написах. Прочетох го и осъзнах че звуча като някаква геймърска версия на професор Вучков

undefined
pepito
03 октомври 2016
е игри от пс1 ерата няма как да станат ремастър, трябва се направят наново, с ремастъра е по лесно - взимаш игра отпреди няколко години турваш й съответния надпис че ултра мега ненам си къф едишън, пускаш я за конзоли и печелиш без никакви услия
pseto avatar
pseto
01 октомври 2016
Да, в днешно време разликите във визуален аспект започват да стават толкова малки при всяка следваща игра, че е доста трудно да кажем, че нещо на 5-6 години е архаично. Не е да кажеш като да правиш сравнение между 2000 и 2005 година например... но реално дори и игра от 2000 година не е толкова отвратително визуално (особено ако се издуе на макс), колкото звучи на теория. А и на всичкото отгоре ако си играл Bulletstorm на почти high детайли през 2010 година, то сега ще можеш да го издуеш на супер макс, тъй че горе-долу е все тая.


Иначе е ясно, че за PC играта няма да бъде особено преработена. Ще се плеснат минимум подобрения и толкоз. Очевидно е някакъв re-release и нищо повече (плюс дебют за конзоли - стана доста модерно да се пускат такива за PS4/Xbox One, а сигурно и за PS4 Pro/Scorpio ще го има този Bulletstorm).

vldir avatar
vldir
01 октомври 2016
Заслучава си втора част, а не няккъв лайнястер.
vldir avatar
vldir
01 октомври 2016
еееее, не ги целя тези шибани копчета.
vldir avatar
vldir
01 октомври 2016
Зсалюжава си де.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл