hategame logo
FIFA 17 – топ головете за годината
пуснато на 26 декември 2016 от pseto

2016-та почти остана в миналото. По този повод EA ни показват видео с най-добрите голове за годината във FIFA 17.

Клипчето ни показва попаденията на различни потребители в интернет... някои от които доста добри. И естествено нереалистични – но какво от това.

FIFA 17 се появи през септември тази година – по традиция. Този път футболната игра включваше доста фундаментални промени откъм геймплей, предизвикващи полярни отзиви. Въпреки това FIFA 17 се продава страхотно, окупирайки челните позиции в куп класации като седмичната на Chart-Track за британския пазар и месечните на NPD за американския.

Коментари
sdfs avatar
sdfs
26 декември 2016
Когато погледнеш фифата през други очи..
pseto avatar
pseto
27 декември 2016
Смях се със сълзи (макар че половината от тея ситуации ми се случваха и на мен и тогава не е смешно). Особено момента, в който играта просто откаже да ти позволи да вкараш гол е толкова абсурден и нереален, дори и на празна врата, че не е истина. И когато вратарят на Стоук или Хъл започне да играе по-добре от хибрид между Нойер, Кан, Касияс, Де Хеа, Ван Дер Сар и Буфон.
sdfs avatar
sdfs
27 декември 2016
А случвало ли ти се е да вкараш гол и да ти даде ъглов ?Това с пропуските вече не набива на очи толкова щото е ясно от 5 години,че го праят нарочно,даже имаше един дето ги защитаваше ,че уж така било и в реалния живот.Вратарите са отчайващо смешни на моменти,а и цялата игра е един голям среден пръст.След Call of duty,тва чупи тъпомера отсякъде тая година .
pseto avatar
pseto
29 декември 2016
Тази защита за реалния живот е абсурдна. Няма да забравя един от мачовете, в които върнах топката към вратаря, той не успя да я уцели и влезе във вратата. Да, това сме го виждали и в реалността. Че и нашата Малка Перука го направи. Ама... това все пак е игра. Те ако гледат толкова реализъм да хванат да приближат геймплея до него, пък нека после почнат с реалистичното поведение.
sauron93 avatar
sauron93
28 декември 2016
Аз днес поиграх 1 мач бях с борусия срещу някакъв пич с челси .Тотално ме скъса и от положения и от владение на топката , имаше 3 положения сам срещу вратаря ми и още 6-7 положения в наказателното и играта просто не му позволи да вкара . Аз със 3 положения му вкарах 3 гола и го бих а владението на топката беше 40 процента за мен срещу 60 за него. А и аз съм бил в ситуация като опонента си , после казват че нямало скриптове тая игра ,лол
pseto avatar
pseto
29 декември 2016
То опира до някакъв вид слепота да не видиш скриптовете вече. Няма как да се отрекат и няма как да се обяснят с някакви адекватни геймплей аргументи. FIFA 17 откакто качих ревюто съм я забравил и това е. PES 2017 също. Надявам се догодина да стане нещо различно, но надали.
LethianDream avatar
LethianDream
29 декември 2016
Чакай, че ми стана смешно. Четеш ли какви глупости пишеш? И аз съм фен на Фифата (и винаги ще бъда), но те в мултито (осбено на UT) нещата явно са объркани. Като някой те скъса тотално, не просто трябва да спечели мача, трябва да го спечели с разлика А ти да се радваш, че може да си пробваш финтовете при 0-5. А, извинявай, ти дотам няма да стигнеш, ще си излезеш още при 0-2..
undefined
Az
29 декември 2016
Чакай да прочета какво съм написал,.... мии не,не са глупости.Това че някой е владял топката повече от мен или имал пет положения повече от мен, не означава нищо.Аз може да съм паркирал буса и цял мач да чакам две контри.В тоя спорт(игра) се броят головете.
undefined
Az
29 декември 2016
Аз съм от слепите, явно.Това че някой те е скъсал тотално,не означава че трябва да спечели мача.
sauron93 avatar
sauron93
29 декември 2016
Вижте в реалният футбол може да се случи отборът играл по-слабо да победи и се е случвало много пъти . Проблемът е че за да се случи в видео игра трябва да има определени скриптове . Примерно в цс или някоя друга игра няма как да са те доминирали тотално и да победиш , това е невъзможно. А за да се случва това в фифата значи има определен алгоритъм който се променя всеки мач .
sdfs avatar
sdfs
30 декември 2016
Фифата беше доста по приятна преди.Мисля,че фифа 15 беше последната добра която видях от серията.Там можеха да те накажат,ако сбъркаш и ги нямаше тия тъпотии с пропуските и уж завързаните интриги.Ако попаднеш на по добър играч те мачка и това е.Докато тука някой гледа да вкара супер тъп гол и после почва да си подава с къси пасчета назад да запази резултата,че да вземе някой точка и да се изкачи в по горните девизии.Пълен ташак.
pseto avatar
pseto
31 декември 2016
Да, FIFA 15 беше последната, която наистина ми хареса. Май на нея имах едно 200, 300 часа - въпреки че и на предишните прекарвах много време. И преди да напиша ревюто, и след. На FIFA 16 прекарах много по-малко часове, а пред FIFA 17 - още по-малко. Както писах и долу доста скриптове ги имаше и преди, но не в такава степен, че да се чувстваш безпомощен...
pseto avatar
pseto
31 декември 2016
Разковничето е в това, което каза @sauron93. Няма проблем да има шанс в дадена игра, напротив, често е за добро, носи повече разнообразие. Както в реалния футбол е възможно Лестър да стане шампион (и имаха титаничен късмет много пъти миналия сезон), то е хубаво и във FIFA някой да те сгази тотално, ама накрая да биеш с няколко щастливи атаки.

Проблемът е, че прекалено често има скриптове, които директно наклоняват везните в даден мач. И преди 5 години имаше ситуации, в които нищо не влизаше, ама поне като изведеш футболист на празна врата - вкарваше. Тоест ако доминираш някого тотално все пак имаш шанс да биеш. Сега?

Ако играта реши и правиш пропуски на празна врата (каквито преди нямаше), а от FIFA 16 дори и да си с трима футболисти зад защитата на противник играта намира начин да ти преебе последния пас. Не е истина какви неща се случваха - натискам леко паса и някой плеймейкър с 90 визия и 90 short pass праща топката едва ли не в тъч; идва идеален пас на почти празна врата, но някой дрибльор се спъва в топката и тя излиза в аут и т.н. И интересно всичко това се случва в мачове, в които всичко върви на зле.


Няма пак да повтарям всичко, което казах за FIFA 17 досега. Ще спомена нещо друго - много от скриптовете ги има и във FIFA 10, и във FIFA 11 и т.н. Все пак съм играл хиляди часове на FIFA игрите в последните 6, 7 години. Разликата е обаче, че докато преди скриптовете опираха само до повечето голови положения, сега влияят и на ефективността на шпагатите, скоростта на футболистите, поведението им чисто като AI и т.н. Тоест хвърляш една монета и се надяваш мачът да е от "добрите". То и заради това поне последно като играх 90% от хората бяха с park the bus - защото поне имаш някакъв контрол върху мача, когато сбиеш всички футболисти ала Моуриньо, пазейки резултат - оставиш ли пространства във FIFA 17 и е позорно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл