hategame logo
Microsoft: Горди сме от Sunset Overdrive
пуснато на 02 октомври 2016 от pseto
sunset overdrive 1
В края на миналия месец създателите на Sunset Overdrive – а именно студиото Insomniac – обявиха в прав текст в Twitter, че биха се радвали екшън играта им да се сдобие с PC версия. От компанията заявиха, че топката е в полето на Microsoft… които явно нямат намерение да действат.

„Insomniac Games са страхотен партньор и ние обичаме да работим с тях. Горди сме от Sunset Overdrive и винаги търсим начини да доставим игрите ни до нашите фенове. Към момента нямаме новини по темата“, твърди официално съобщение на Microsoft. Което е... наистина сухо, което не е изненада. Обикновено подобни изявления се правят по шаблон.

Именно и заради това можем само да гадаем дали Microsoft наистина няма интерес от PC ревизия на Sunset Overdrive или такава се планира, но нищо не е обявено официално.

Дори и играта да се появи за компютри обаче няма гаранции, че ще се справи особено добре. Но пък кой ли знае – може би Sunset Overdrive заслужава своеобразен втори шанс?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
02 октомври 2016
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
03 октомври 2016
То пък една игра, че и да продава
PornFlakes avatar
PornFlakes
03 октомври 2016
Взех я за 25лв. юни месец и се оказа доста забавна игра, но дотам. Н е ми стигна време да я врътна, ама не мисля, че има кой знае какво да предложи след 1 минаване.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл