hategame logo
PlayStation Now ще стриймва и PS4 игри
пуснато на 14 март 2017 от pseto
playstation now 2
Стрийминг услугата PlayStation Now скоро ще предлага и PlayStation 4 игри, става ясно от официално съобщение на Sony. Към момента в екстрата се предлагат единствено PS3 заглавия.

Подробностите за подобрения вариант на PlayStation Now не са чак толкова много. Знаем, че в новия си вид платформата ще е е налична за всички нейни потребители по-късно през годината. Скоро в САЩ ще започне и затворен тест на PS4 стрийминга.

Друг важен детайл е, че PlayStation 4 игрите няма да изискват допълнителен абонамент. Което определено е добра новина – плащайки си за PS Plus ще можете да цъкате както PS3 заглавията, така и тези за PS4.

Най-важната подробност остава обвита в неяснота – кои точно PlayStation 4 игри ще с налични в стрийминг услугата. Несъмнено скоро ще разберем това.

Можем да сме сигурни, че ще става дума за по-стари заглавия. Но пък и PC геймърите ще могат да се възползват от тях – както знаем наскоро PlayStation Now стана достъпен и за притежателите на персонални компютри. Което е добър шанс да се разцъкат някои по-силни ексклузиви, без да е нужно купуването на нова конзола.

Коментари
Macks avatar
Macks
14 март 2017
Индита ще пускат най-вероятно, евентуално биха включили големи заглавия като излезе PS5.
still_no_one avatar
still_no_one
15 март 2017
@pseto,в статията има лека неточност. В третия абзац по инерция си написал PS PLUS, вместо PS NOW...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл