hategame logo
Порция от Call of Duty: Infinite Warfare безплатна скоро
пуснато на 13 декември 2016 от pseto
call of duty infinite warfare 15
Слаби ли са продажбите на Call of Duty: Infinite Warfare? Според различни изследвания – да. Ако трябва да сме точни – два пъти по-лоши от тези на Black Ops III, предходната игра в серията. Вероятно и заради това скоро порцион от Call of Duty: Infinite Warfare ще бъде направен безплатен за Xbox One и PS4 – за да се подобри ситуацията за шутъра на Activision.

Геймърите ще могат да тестват три режима – сингъла, мултито и зомбитата. Естествено ще са налични ограничения. В сингъла ще могат да се изиграят единствено първите две мисии (общо взето до момента, в който виждате злия Джон Сноу или малко след това). В мултито сте ограничени до максимално 15 ниво, а при зомбитата – до трето.

За да свалите пробната версия на Call of Duty: Infinite Warfare ще са ви нужни абонаменти за PlayStation Plus и Xbox Live Gold – съответно за PS4 и Xbox One. Това не е изненадващо – двете услуги се изискват от почти всички игри с мулти компонент.

Както обикновено при подобни тестове ако прецените, че Call of Duty: Infinite Warfare ви се нрави и го купите прогресът ви ще се пренесе и към пълната игра.

Коментари
undefined
Стилян
13 декември 2016
А ще е за постоянно ли играта,или временен тест?
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
13 декември 2016
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
15 декември 2016
В едната статия, която четох май не беше уточнено, но в друга се спомена, че е до края на настоящия уикенд. Трябва да направя една корекция в статията. Макар че според мен тепърва ще почват подобните безплатни уикенди.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл