hategame logo
Prey – трейлър за премиерата
пуснато на 04 май 2017 от pseto

Prey ще излезе в продажба утре. Това обаче не пречи на разпространителите Bethesda и разработчиците Arkane да пуснат трейлър за премиерата на играта си.

Разширеното видео ни показва както кадри от историята, така и геймплей. Всичко е озвучено от главния герой – или поне една от версиите.

Както вече знаем в Prey ще можем да поемем контрол и над мъжки персонаж, и над дамски такъв в зависимост от предпочитания. В случая джентълменското присъствие е взело превес.

Prey ще се появи утре в продажба за PC, Xbox One и PlayStation 4. Играта е втората в Prey серията, но ще има достатъчно разлики с оригинала откъм геймплей. Именно и заради това се продава със същото име.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
05 май 2017
Перформънса е идеален(вярно не е от най-красивите игри на пазара, ама трябва да върви и на тостер идеално). Личи си, че са се постарали за РС версията. Няма го един от основните проблеми на конзолните портвое - един бутон да ти служи за 50 неща. Основната ми забележка е по FOV-a. Трябва после да видя няма ли някакъв вариант да си го фикса през инитата, но в опциите за жалост FOV слайдер липсва. Прилича на ловчайлд на SytemShock и донякъде Half-life. Абе който е харесал първия Bioshock би трябвало да я хареса.
nightwarrior avatar
nightwarrior
05 май 2017
Всъщност това са впечатления на база началото, за нататък ще видим. Може просто да е стабилно началото, ама времете ще покаже.
bojosan avatar
bojosan
07 май 2017
Играх 10 минути демото,и реших,че дори и да ми я подарят тая игра,няма да се докосна до кутията .По добре да броя мухите в стаята.Макар че вече и мухи няма....
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 май 2017
Като с много неща - въпрос на вкус. Ти май и Dark Souls не обичаш, а аз откровено в момента съм като влюбен в тройката. Аз не харесвам интерактивни филми, ти се кълнеш в Until Dawn
igra4 avatar
igra4
07 май 2017
Зле е игрицата и аз пробвах демото.
vldir avatar
vldir
07 май 2017
Забравх да спочена, че оптимизацията е пушка. R290 бачка на 60fps.
vldir avatar
vldir
06 май 2017
Престрелките страшно ме отегчават. Направих 10 часа и не съм впечатлен.
vldir avatar
vldir
07 май 2017
Аз очаквах повече шутър отколко сървайвъл. Никак не приятно тези фантоми като само един от тях може да те убие много бързо, ако са два почти нямаш шанс. Мунициите са малко. Да свалиш един ти трябват няколко куршума и като ти скочи още един си пътник. Трябва събираш всякакви боклуцци за да крафтиш което мен това почва да ме дразни. Абе ирата е хем става, хем не става. За мен това е първата shit игра за тази година.
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 май 2017
С помпата и рефлекс умението(не помня точно името), дори по 2 фантома не са проблем, просто трябва да се приближиш, щото помпата е калпава отдалеч. Работеща и лесна стратегия - залепвам първия, пръсвам втория и се връщам към първия. Само не хаби помпата на мицмиците, просто няма смисъл.

Отдолу е малък спойлер за помпата... евентуално.

Ако си съобразителен можеш адски рано да се сдобиеш с помпата. Вратата на Security стаята е заключена и ънхакабъл, обаче можеш да се покатериш над нея с gloo gun-a или по тръбите(за тръбите не съм сигурен, ама май за това са сложени). Вътре намираш помпата. Адски ме радва как можеш да стигнеш до дадено нещо по няколко начина. Не е съвсем линейно, да крайната точка е все същата, но пътя можеш да си го избереш ти.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл