hategame logo
Road Redemption отложен заради... наводнение
пуснато на 25 август 2016 от pseto
road redemption 2
По-рано през лятото на тази година научихме, че Road Redemption – духовният наследник на класиката от заключителното десетилетие на миналия век Road Rash – ще се сдобие с пълна версия през октомври тази година. Оказва се обаче, че датата ще бъде забавена в бъдещето.

Причината? Можете да я видите достатъчно ясно от снимката горе. Значително наводнение в Луизиана, САЩ. По-рано през месеца поредна природна стихия е сполетял щата, който през 2005 година беше съсипан от урагана Катрина.

„Надяваме се скоро целият ни екип да продължи работа по Road Redemption, но в момента основният ни приоритет е да се уверим, че всички – заедно със семействата им – имат сигурен покрив над главата“, гласи официално съобщение.

Обикновено отлаганията на игри не включват чак такива форсмажорни обстоятелства. Но гледайки снимката над статията, показваща ни как изглеждат наводненията в Луизиана, то можем да се уверим, че базираното в щата студио Dark Seas Interactive определено ще има нужда от време да се възстанови.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл