hategame logo
Star Citizen с над 300 милиона долара приход
пуснато на 15 юни 2020 от pseto
star citizen planet
Star Citizen вече може да се похвали с приходи от 300 милиона долара - а пълната версия на играта така и не се е появила в продажба. Така критикувано или не, заглавието си е явление на гейм небосклона.

Новината идва от официалния сайт на разработчиците Cloud Imperium Games, които редовно разриват как вървят продажбите на играта. Доколкото дълго време се използваха думите "обществено набиране на средства", след толкова години разработка и при положение, че от доста време насам всички, купили си играта, могат да я цъкат в недовършен вид - вероятно "приход" звучи по-правилно.

Интересно е да отбележим, че едва през декември миналата година бе премината границата от 250 милиона. Така темпото, с Star Citizen се продава е съвсем задоволително.

В края на тази година очакваме Squadron 42, който е сингъл игра. Първоначално това трябваше да е кампанията на Star Citizen, но после бе отделена в самостоятелен продукт. За 2020-а обаче е отредена бетата на Squadron 42, а пълната версия ще е налична... през 2021 година. Вероятно. Що се отнася до Star Citizen - при него само можем да гадаем кога ще се случи премиерата.

Коментари
igra4 avatar
igra4
15 юни 2020
Дракона, дали ги е субсидирал? 😀 Дано, я изкарат.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
16 юни 2020
Питаш дали съм налял пари в тая бездънна яма? Не, за какво иначе я нося тая глава, само за украса ли?
pseto avatar
pseto
16 юни 2020
Тая игра баш си е бездънна яма, за толкова време и пари Rockstar щяха да са направили 2 GTA-я вече. Каквото и да правят с тези пари, със сигурност не се харчат както трябва.
logout avatar
logout
16 юни 2020
Според мен добре си ги харчат, че и остават малко за разработка на играта.
pepito avatar
pepito
17 юни 2020
точно пък рокстар не са най-добрия пример, от 5 едва ли са взели по малко печалба, тя горката крава как живее още с това доене незнам...
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
16 юни 2020
Това немога да си го обясня.Тук трябва да има разследване
lyubohar avatar
lyubohar
17 юни 2020
Хахаха, тая схема колко време вече процъфтява...
Това е някакър сериозен принос за икономическата наука - продуктът не е излязъл, но има стабилна печалба.
jenssn avatar
jenssn
23 юни 2020
те 90% са вече изхаречени .. поне от 269 мил туй беше равносметката
jenssn avatar
jenssn
23 юни 2020
следващата механика която ще въведът сигурно ще бъде някфа сървайвал шитня къде тряя пикаеш 3 пъти дневно и после ще продават корабчета с кенеф за по 300 долара. Просто трябваше да си бъде сингъл плеър спейс сим от фърст пърсън и да си джъткаме наляво надясно. ТОЛКО ! .... ма не ... ще променим ефекта пушека в най-скапания еднжин и УАААУ ... и така до безкрай.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл