hategame logo
Стриймър починал по време на 22-часов маратон
пуснато на 22 февруари 2017 от pseto
poshybrid 1
Стриймърът Брайън Вино, популярен с ника си Poshybrid е починал по време на 22-часов гейм маратон. Това се е случило на 19 февруари, когато той е играл World of Tanks.

Засега не е известно дали дългите часове без достатъчно сън, които Poshybrid е прекарал пред танковата игра са довели до гибелта му. Преди да почине стриймърът е набирал пари за благотворителност, като се е опитал в поредни дни да прекарва онлайн по над 20 часа на World of Tanks.

Включително и на злощастния 19 февруари. По време на 22-ия час Poshybrid излиза да изпуши една цигара, като не се връща обратно на компютъра си. Хора, наблюдаващи стрийма предполагат, че той просто е легнал да спи – което е най-логичното в подобни случаи. На следващия ден обаче един от Twitch модераторите, опитвайки се да се свърже с Poshybrid, говори със следовател от Вирджиния Бийч. Именно тогава става ясно, че стриймърът е починал.

Предстои да стане ясно дали причината за злощастните обстоятелства е била преумора. Много хора подценяват изключително важната нужда от сън, особено ако става дума за стриймове. Понякога обаче изходът от прекалено дълги маратони може да бъде дори фатален.

Коментари
rosniak avatar
Roskobg
22 февруари 2017
Жалко за човека. Бтв, четох че тези маратони/този маратон бил за с цел благотворителност.
vldir avatar
vldir
22 февруари 2017
Ако е прекалил с биенето на гадости като redbull и подобните му помии като нищо си заминаваш.
vldir avatar
vldir
22 февруари 2017
пиенето не биенето.
pseto avatar
pseto
23 февруари 2017
Хората яко подценяват влиянието на тези енергийни напитки, а много често забравят да пият вода. Това може да звучи като бабешко повтаряне, ама си е факт... геймингът води до едно такова унищожително изцикляне, в което понякога не усещаш и най-елементарни нужди. Заради това трябва по навик да пиеш вода и прочее... иначе зле.

Но доста жалко за човека, определено.

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
22 февруари 2017
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл