hategame logo
Titanfall 2 – геймплей от последния ъпдейт
пуснато на 26 май 2017 от pseto

Както и беше обещано Titanfall 2 включва куп безплатни DLC-та. Поредното от тях се нарича Monarch’s Reign, като видео от него можете да видите над статията.

Освен куп нови предмети за отключване голямата новост е титанът Monarch. Машината е най-ефективна от средна дистанция с тежката си картечница, като интересният момент е, че може да се ъпгрейдва по време на мач в зависимост от това колко противници свалите. Така в един момент Monarch има потенциалът да стане доста труден за преодоляване опонент.

Що се отнася до Titanfall 2, въпреки добрите отзиви и екстрите като безплатни DLC-та все още витаят съмненията, че заглавието не беше успешно. Предстои да видим дали серията ще се сдобие и с трети представител, тъй като оригиналът също по-скоро разочарова откъм продажби.

Коментари
vldir avatar
vldir
30 май 2017
Развалеха я тая игра.
bojosan avatar
bojosan
30 май 2017
То още в първата си имаше нещо развалено.Не знам кво беше,ама така и не я играх тая игра,въпреки че няколко пъти я почвах,без пари ми я дадоха,и пак не успя да ме грабне .
pseto avatar
pseto
31 май 2017
Аз не съм го играл от ревюто насам, нямам идея какво се случва. Ама и едва ли се поддържа чак толкова много, особено и като се готви сигурно нещо ново от Respawn.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл