hategame logo
Titanfall 2 е можел да се продава по-добре
пуснато на 04 август 2017 от pseto
titanfall 2 18
Titanfall 2 определено беше една от най-добрите игри на миналата година. Стабилен шутър, който успя да сложи в малкия си джоб по всички параграфи Call of Duty: Infinite Warfare и предлагаше голямо количество приятен геймплей.

И все пак останаха съмнения, че също като първата част и Titanfall 2 не се е продавал достатъчно добре. Което бива някак потвърдено от Винс Зампела, шефът на разработчиците Respawn и шеф по разработката на шутъра.

„Играта беше успешна, продаваше се добре, но не чак толкова, колкото можеше“, казва Зампела.

„Може би пазарът беше пренаселен, може би цената беше прекалено агресивна – беше труден прозорец за премиера на заглавието ни“, добавя той.

Думи, с които няма как да не се съгласим. Някак абсурдно EA пуснаха TItanfall 2 в сандвич между Battlefield 1 и Call of Duty: Infinite Warfare. Ход, който беше трудно обясним, особено и при положение, че отрочето на Respawn беше директен конкурент откъм геймплей и изпълнение с хитовата серия на Activision. И въпреки добрите ревюта Titanfall 2 остана на заден план.

Засега можем само да гадаем дали ще има и трета игра от серията. EA обявиха многократно, че това е дългосрочен франчайз за тях, но както знаем парите са най-важното нещо в бизнеса.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
05 август 2017
Изтрит коментар
vldir avatar
vldir
05 август 2017
За няма и година и вече са го пуснали за под наем в origin.
pseto avatar
pseto
05 август 2017
Жалко за играта, но имената продават адски много в последно време. А и определено EA не вложи особени усилия нито в рекламата на Titanfall 2, нито дори да го пусне в продажба в някакъв логичен момент. Почти няма шутър, който да не бъде премазан от теглото на Battlefield и Call of Duty, особено пуснат в рамките на 1-2 седмици между двете премиери. Направо им се чудя на EA понякога.
voxy avatar
voxy
06 август 2017
мултиплеъра не струваше, огромни карти, пълно с места за кампене, паднеш ли се срещу опитен тим изобщо не може да ги доближиш защото са отишли в единия край на картата и кампят. Също в началото си с ужасни оръжия. Титаните - супер тромави особено предвид граплинга с който се придвижват играчите и с който много лесно може да се измъкнеш почти отвсякъде. В допълнение малоумните NPC-та, срещу които всички ревяха в първата част и пак ги имаше тук само се пречкат и понижават бдителността ти за пилоти, изобщо трагична история, която всички зарязаха, на 10-ия ден. Сингъл кампанията е яка, но прекалено кратка.
vldir avatar
vldir
06 август 2017
За тъпите титани съм съгласен. Много кекави ми се струват. Като цяло мултито е супер. Кампанията играх донякъде.
pseto avatar
pseto
08 август 2017
Не съм играл от времето след премиерата на Titanfall насам, ама спомените ми са съвсем други. Кемпъри почти не помня, то като имаш невидимости, щитове и прочее е лесно да скъсиш дистанцията. Особено и при повечео карти, в които винаги има някаква средна секция с коридори, градове и т.н., където лесно се укриваш от снайпери.

Титаните - определено падат бързо, особено ако те пуцат 2-3 души, ама според мен така е окей. По-ефективни са от първата игра, особено на някои карти първият, който вади титан получава сериозно преимущество. Пак говоря за ранни впечатления, не знам дали нещо не се е променило, естествено...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл