hategame logo
Ubisoft възражда проекта 1666 от създателя на Assassin’s Creed?
пуснато на 19 април 2016 от pseto
ubisoft 1
Възможно е Ubisoft да възроди проекта 1666 на Патрис Десиле, създателят на Assassin’s Creed серията. Поне за това намеква фактът, че наскоро френската компания е подновила търговската марка, свързана с мистериозното заглавие.

Като се има предвид, че гейм събитията E3 и Gamescom наближават с пълна сила,  то е възможно да видим представяне на 1666. От друга страна Ubisoft лаконично отбелязват, че е стандартна практика да се подновяват различни търговски марки.

Иначе проектът 1666 стана обект на сериозна драма преди няколко години. Ubisoft го купи от фалиралия разпространител THQ, заедно с разработчиците THQ Montreal. Явно интересите на френската компания са били свързани предимно със студиото, понеже 1666 беше спрян, а директорът му Десиле – уволнен.

Нещата обаче не приключиха дотам. Десиле заведе дело срещу Ubisoft, което изглежда още не е било разрешено. Той се надяваше да получи обратно правата над 1666, но е възможно да се е отказал от своите намерения. По всичко изглежда те са собственост на Ubisoft в момента... но дали компанията не е погледнала проекта с други очи? И не е решила да го възроди?

Може би скоро ще научим. Любопитно е обаче, че за проекта не знаем... нищичко, тъй като така и не беше обявен както трябва.

Що се отнася до Десиле, новата игра на дизайнера се казва Ancestors: The Humankind Odyssey. Редно е да се отбележи обаче, че от известно време подробностите за заглавието са прекалено малко. Засега не знаем дори кога ще видим играта в продажба.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл