hategame logo
Zelda: Breath of the Wild със сезонен пропуск
пуснато на 14 февруари 2017 от pseto
zelda breath of the wild 4
Zelda: Breath of the Wild се сдоби със сезонен пропуск. От снимката горе можете да видите какво ще е допълнителното съдържание, включено в него.

Както бихте се уверили срещу 20 евро... не получавате особено много. Заедно с играта ще получите три ковчежета със съкровища... което звучи откровено скромен бонус.

След това през лятото на 2017 година ви очаква Hard режим, неизяснени допълнителни функционалности в картата и предизвикателството Cave of Trials. Това общо взето ще е първото DLC.

Второто – налично в края на 2017 година – включва „оригинална история“ (вероятно пролог или продължение на кампанията), ново подземие и допълнителни предизвикателства.

Както и да го гледаме предложението звучи крайно незадоволително. Наистина с цената си от 20 евро сезонният пропуск е евтин за модерните стандарти – и все пак.

Що се отнася до Zelda: Breath of the Wild, играта очакваме на 3 март. Тогава ще се случи не само премиерата за новия Switch, но и вече загиващото Wii U. Реално Zelda: Breath of the Wild ще е една от последните игри за появилата се през 2012 година конзола на Nintendo.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл