hategame logo
Duke Nukem 3D с преработена версия скоро?
пуснато на 26 август 2016 от pseto
duke nukem 3d world tour 1
В последно време виждаме все повече преработени версии на класически игри и изглежда една от тях ще е на Duke Nukem 3D. Подобни слухове се появиха в Reddit по-рано през месеца, като са гарнирани и със снимките в статията.

За какво става дума?

Според потребителя Tezla55 скоро студиото Nerve Software ще ни представи Duke Nukem 3D: World Tour. Става дума за подобрен вариант на появилата се през 90-те години на миналия век игра. Не само графиката ще е леко пипната – макар и не преработена из основи – но и ще има и ново съдържание. Възможно е дори да видим онлайн мулти на заглавието.

Ако се чудите кое е студиото Nerve – това е малка компания, основана от Брандън Джеймс, един от бившите кадри на 3D Realms. Именно това са създателите на Duke Nukem. Компанията е специализирана предимно в портове и мобилни версии на игри, тъй че няма да е изненадващо да видим още един такъв в лицето на Duke Nukem 3D: World Tour.

Редно е да се отбележи, че в момента Gearbox притежава правата върху Duke Nukem. Вероятно именно те са възложили на Nerve да преработят класическата игра.

Дали слуховете обаче ще се окажат истина? Изглежда да. Особено и като имаме предвид, че на официалния сайт на Duke Nukem имаме отброяващ назад таймер, недвусмислено показващ, че скоро ни очаква някакво представяне. Но колко ли ще струва заглавието и дали изобщо има смисъл да се появява в продажба?duke nukem 3d world tour 4
duke nukem 3d world tour 3
duke nukem 3d world tour 2

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
26 август 2016
Че то си има мулти, това сме го играли по гаражите 97-98-ма...
pseto avatar
pseto
26 август 2016
Не се изразих както трябва, приложих една корекция. Онлайн мултиплейър имах предвид, иначе ясно, че играта си имаше локално мулти тогава.
bobkata.gerov avatar
bobkata.gerov
26 август 2016
Сега само Rockstar трябва да направят преработено Vice City
NikoJ avatar
NikoJ
29 август 2016
лелеееее няма си забравим на LA RUMBLE какува мела4ка ставаше в LAN 8 души и къф кеф беше .. една от най забавните игри ЕВААА

Ся на тиа лайняни лоудаути и перкове !

NikoJ avatar
NikoJ
29 август 2016
нравно с BLOOD ухааа!@ ИСКАМ МЕГА РЕМАСТЕР НА BLOOD !
pseto avatar
pseto
30 август 2016
Blood си беше класика, но се съмнявам, че ще бъде възродена по подобен начин. Макар че може би се притежава още от Atari интелектуалната собственост - може да пуснат някое уродче в продажба като едното нищо.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл