hategame logo
3D Realms и Gearbox разрешават съдебните си диспути за Duke Nukem Forever… по дебилен начин
пуснато на 15 септември 2013 от pseto
dnf
По-рано тази година, 3D Realms заведе дело за 2 милиона долара срещу Gearbox. В него се твърдеше, че компанията, довършила Duke Nukem Forever не е изплатила всички дължими авторски и лицензионни такси.

В крайна сметка, това дело между две неприятни поне за мен компании беше разрешено... дебилно. Оказва се, че 3D Realms „се били объркали“ и след разговори с Gearbox са изтеглили своите обвинения срещу тях.

„Съвсем искрено, ние съжаляваме за получилото се недоразумение, което доведе до това съдебно дело. Сега ние по-добре разбираме истинската същина на нашите бизнес отношения“, пише Скот Милър, шефът на 3D Realms. Освен това, той се извинява от цялото си сърце на Ранди Пичфорд, изпълнителният директор на Gearbox.

Умилителна сценка. В която виждаме на какво ниво е 3D Realms в момента – ламтяща за пари умираща компания. Която едва ли ще просъществува дълго – в крайна сметка, именно те разработиха голяма част от Duke Nukem Forever. Който е... боклук.

Разбира се, Gearbox сами се прецакаха, като довършиха тази игра. Тъй като нейните продажби далеч не бяха високи. Но пък злорадствам и на техен гръб, тъй като Ранди Пичфорд постоянно говореше колко велик е Duke Nukem Forever… една очевидна лъжа.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл