hategame logo
Създателите на Forza Horizon с ново студио
пуснато на 07 февруари 2017 от pseto
playground 1
Компанията Playground Games доби сериозна популярност в последните години с Forza Horizon серията. Оказва се обаче, че студиото има намерения да прави и заглавия, които не влизат в рейсинг жанра. Поради тази причина е било отворено ново подразделение на Playground наскоро.

То ще работи по заглавие, което е доста различно от онова, с което познаваме студиото. А именно – игра с отворен свят. Засега обаче каквито и да е допълнителни подробности липсват, включително и жанра. Доста вероятно е да говорим за някое приключение/екшън от трето лице.

„Отварянето на ново студио е нещо, за което говорим от години, но не искахме да бързаме с подобен ход“, казва Ралф Фултън, шефът на Playground. Той добавя, че студиото се чувства уверено в качеството на рейсърите си, но осъзнава, че няма достатъчно опит в други жанрове. Именно заради това новата дивизия ще бъде основана и ръководена от предимно нови хора – такива с опит в игрите с отворен свят.

Очевидно е все пак, че в момента новият проект на Playground е в прекалено начална фаза на развитие. Вероятно ще минат година-две, докато чуем нещо повече за него. Но пък ще е интересно да видим дали новата инициатива на студиото ще е толкова успешна, колкото Forza Horizon игрите.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл