hategame logo
Switch с 80 000 продажби във Великобритания?
пуснато на 07 март 2017 от pseto
switch 3
Nintendo Switch се появи в продажба миналата седмица. Още е рано да ни бъдат разкрити точните продажби в световен мащаб – поне от официални канали. Все пак имаме и различни изследвания, които да ни покажат как върви платформата. И е възможно ситуацията да е добра.

Според изследване на сайта Games Industry продажбите на Switch във Великобритания е възможно да са 80 000. Информация се черпи от числа, осигурени от различни вериги магазини. Ако те са близки до истината, то това означава, че Switch дебютира два пъти по-силно от Wii U, продал само 40 000 бройки в дебютната си седмица във Великобритания.

Въпреки това и с 80 000 евентуални продажби мобилната джаджа на Nintendo остава доста зад премиерите на PlayStation 4 и Xbox One. Във Великобритания продажбите бяха съответно 250 000 и 150 000 в рамките на първата седмица.

Предстои да научим как се харчи Switch и в други големи пазари – например японския и американския. Засега изглежда Nintendo върви в правилния път.

Допълнителна мотивация за всички колебаещи се идва и от Zelda: Breath of the Wild. Играта получи куп оценки от 10/10, като се очертава като един от хитовете на годината.

Коментари
igra4 avatar
igra4
08 март 2017
Покрай хайпа на Зелдата, Нинтендо яко ще облажат. Тоя път им потръгна за разлика от Wii U-то.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
08 март 2017
Изтрит коментар
Macks avatar
Macks
08 март 2017
Признавам, впечетлен съм от продажбите. Дано продължават да се увеличават.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл