(Днес ще има много да се пише в късни часове. )
FAPPPPPPPPPPPPPPPp
Legacy of the Void - тоя режим, дето двама (или повече?) души ще могат да контролират една-единствена армия ме радва. Звучи супер интересно, честно казано... нямам търпение да видя някакъв геймплей.
Hearthstone - ще го видим. Спечелиха ме с гърмящата овца. И стига толкова съм гледал за BlizzCon, че ми се приспа на ужас, а знам, че няма да се свърши скоро. Утре - пак.
Иначе Activision си се интересува здраво от финансовата част на нещата, тъй че трябва да има скок в приходи и печалби, че да са доволни акционерите. Няма време за губене. Това да не ти е оня Blizzard отпреди 10+ години, който пуска трейлър в диска Brood War с реклама за Warcraft 3 и надпис Coming Soon и... не беше много Soon. Но пък за сметка на това беше завършено. Днес? Diablo III беше пълно недоносче, след Reaper of Souls заприлича на малко по-доносено недоносче, но пак далеч от корените си. Тъй че има време за подобрения в действие. It's Activision after all.
Ама аз нямам нищо против. Нека се изсипва всичко, пък да преценяваме после кое си струва и кое - не.
Въпреки че имаше и по-скучни BlizzCon-и, де.