hategame logo
За категориите

Категориите в сайта - както можете да се уверите с очите си - са предимно на хейт тематика. Това обаче не значи, че ще се плюе по всяка игра само заради принципа. Напротив.

В последната категория - ънХЕЙТабъл - ще се поставят игри, които просто човек не може да си изкриви душата и да ги охули.

В първата - и вероятно потенциално най-пълна категория хейт ревюта - ще бъдат оплюти всички прехвалени модерни чикии с опростени бойни системи, ниска трудност, къси кампании и т.н. Разбира се, ако светът един ден стане прекрасно място, то тази категория ще е доста празна... ама такова нещо май не се очертава скоро.

Оценките на игрите са доста опростени - с няколко реда в началото на всяко заглавие ще опиша графика, звук, геймплей и ще дам крайна оценка. Ако даден елемент ме кефи - фонът зад буквите ще е зелен. Ако е за хейтене - червен. В случай, че нещата са кантар, то думите графика, звук, геймплей и оценка ще са в сиво.

Последните 2 категории в сайта са некви секви и всички. В първата ще се хейти (а и не само - понякога дървенофилософства) на всякакви теми, а пък втората ще е най-вече новинарска.