Няма страшно,теглете и бой
Ghost of Tsushima вървеше с 15-20 кадъра в някои бос битки на стандартното PS4. Control беше доста бъгав, имаше спадове във фреймрейта, като цяло не беше на добро техническо ниво. За тези двете се сещам на прима виста като по-скорошни не толкова добре оптимизирани игри. А и все пак Cyberpunk-а го забавиха на 2 пъти именно заради старото конзолно поколение. Може и да са го стабилизирали, може и да не са. HighFist ще каже.
Между другото и за Valhalla-та имаше технически оплаквания на конзолите. Ама и за PC имаше.
Хората си гледат кликбейта. Нормално е, пък и явно идеята на разни стриймове и прочее е и някой неутрален да ги гледа. Та е нормално най-известното име в играта да обира популярността. На мен ми е предимно интересно Киану доколко ще се влага. Направи ми приятно впечатление, че самият той си е правил моушън кепчъринга, тъй че можем да имаме "истинска" роля, не само да си каже репликите набързо и да си отиде.
Charcharo, за тая игра Sony яко хейт получиха, че изобщо не следят какво се пуска в магазина им.
Аз ФИФА 20 и мортал 11 ги играх и на пц и на пс4 . На пц вървяха със повече кадри уш ама на пс4 вървяха сякаш по-гладко преценено със просто око. Аз харесвам пц ама няма какво да си кривим душата ,каймакът се движи към конзолният гейминг ,защото там са парите.
На PC я със чиста брутална сила, я със ini пипания или модове - все ще стане. Имам варианти и не съм безпомощен. На конзолата нямам. Това не се съгласува с мен.
Пък и дори най-гадните PC портове на всички времена като Saints Row 2... в днешно време със сигурност е по-добре на PC отколкото на конзола. Чистата брутална мощ решава тези проблеми дори и да отнеме време. Тъй, че от гледната точка на човек който мисли дългосрочно - проблем няма.
Това е по-важно от DLCтата на играта.