Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
HighFist
Цитиране
08 декември 2020
Veluvian
Цитиране
08 декември 2020
Чакам я с нетърпение. Винаги съм бил фен на киберпънка. Не разбирам драмата с трансджендър и LGBT войните. Това е пънк - киберпънк. Основната идея на тази култура е, че в нея всичко е възможно и всички мечти и фантазии могат да се сбъднат.
Нямам против основната верига от мисии да не е с огромна продължителност, а да е с добро и динамично разказано сюжет и съдържание. Тук съм съгласен с Pse, по - добре запомнящщи се 10-20 часа, отколкото празни 100 с повторяеми коридори и повторяеми мисии. Поляците го описаха така, че играта им не представлява една голяма разградена нива, а като един по икономичен, но гъст храст. Страничните куестове в Уичъра (тук визирам и цялата трилогия, макар че двойката не съм я играл цялата) бяха едно от многото интересни неща, които не омръзваха, а обогатяваха света, това трябва да е много важно заложено в новата игра. И според мен ще е така, точно върху този сегмент мисля че е работено поне 6 години.
Бъговете не ме притесняват, дано обаче оптимизацията е окей. Всички ревюта са на последния RTX и очаквано при тях няма оплаквания от падане на кадри, но какво остава за хората с други по стари видеа, остава да видим.
Единственото, което вече леко започна да ме дразни е прекаленото акцентиране върху Киану Рийвс във всеки нов материал и стрийм, който CDPr пускат. Разбирам, че хайпа трябва да върви, но нека първо излезе читава играта, а Киану си е бонус. Киану та Киану, писна ми вече, разбрахме че ще го има, какво искат повече? В момента направо стана модерно тийнейджърките да се подмокрят заради Киану, понеже е толкова сладък заради тежкото семейно минало, което има човека и че обича кученцата и сладките животинки и вече тоя хайп взе да ми идва малко в повече.
sauron93
Цитиране
08 декември 2020
Аз през живота си не съм виждал игра лошо оптимизирана за пс4. Ако бъркам казвайте

Няма страшно,теглете и бой

Charcharo
Цитиране
08 декември 2020
sauron93 написа
Няма страшно,теглете и бой

pseto
Цитиране
09 декември 2020
sauron93 написа
Аз през живота си не съм виждал игра лошо оптимизирана за пс4. Ако бъркам казвайте

Ghost of Tsushima вървеше с 15-20 кадъра в някои бос битки на стандартното PS4. Control беше доста бъгав, имаше спадове във фреймрейта, като цяло не беше на добро техническо ниво. За тези двете се сещам на прима виста като по-скорошни не толкова добре оптимизирани игри. А и все пак Cyberpunk-а го забавиха на 2 пъти именно заради старото конзолно поколение. Може и да са го стабилизирали, може и да не са. HighFist ще каже.

Между другото и за Valhalla-та имаше технически оплаквания на конзолите. Ама и за PC имаше.

Veluvian написа
нов материал и стрийм, който CDPr пускат. Разбирам, че хайпа трябва да върви, но нека първо излезе читава играта, а Киану си е бонус. Киану та Киану, писна ми вече, разбрахме че ще го има, какво искат повече? В момента направо стана модерно тийнейджърките да се подмокрят заради Киану, понеже е толкова сладък заради тежкото семейно минало, което има човека и че обича кученцата и сладките животинки и вече тоя хайп взе да ми идва малко в повече.

Хората си гледат кликбейта. Нормално е, пък и явно идеята на разни стриймове и прочее е и някой неутрален да ги гледа. Та е нормално най-известното име в играта да обира популярността. На мен ми е предимно интересно Киану доколко ще се влага. Направи ми приятно впечатление, че самият той си е правил моушън кепчъринга, тъй че можем да имаме "истинска" роля, не само да си каже репликите набързо и да си отиде.

Charcharo, за тая игра Sony яко хейт получиха, че изобщо не следят какво се пуска в магазина им.

sauron93
Цитиране
09 декември 2020
Може да има ама много рядко и вероятно бързо са коригирани. За пц от друга страна няма смисъл да броим колко неоптимизирани лайна има. Това е защото игрите се правят първо за пс4 и се портват за пц. И обратният случай го има ама много рядко.

Аз ФИФА 20 и мортал 11 ги играх и на пц и на пс4 . На пц вървяха със повече кадри уш ама на пс4 вървяха сякаш по-гладко преценено със просто око. Аз харесвам пц ама няма какво да си кривим душата ,каймакът се движи към конзолният гейминг ,защото там са парите.

Charcharo
Цитиране
09 декември 2020
Зависи какви са ви стандартите все пак. Аз не харесвам да завися изцяло от Sony или разработчиците на играта, че да върви едва едва на гадните 30 FPS. Дори и 60 е зле... камо ли 30.

На PC я със чиста брутална сила, я със ini пипания или модове - все ще стане. Имам варианти и не съм безпомощен. На конзолата нямам. Това не се съгласува с мен.

Пък и дори най-гадните PC портове на всички времена като Saints Row 2... в днешно време със сигурност е по-добре на PC отколкото на конзола. Чистата брутална мощ решава тези проблеми дори и да отнеме време. Тъй, че от гледната точка на човек който мисли дългосрочно - проблем няма.

HighFist
Цитиране
09 декември 2020

Charcharo
Цитиране
09 декември 2020
https://wccftech.com/cyberpunk-2077-modding-could-start-with-wolvenkit-community-open-source-project-support/

Това е по-важно от DLCтата на играта.

Charcharo
Цитиране
09 декември 2020
vldir
Цитиране
09 декември 2020
Някъв ъпдейт от 9гб
Charcharo
Цитиране
09 декември 2020
vldir
Цитиране
09 декември 2020
HighFist написа

Не ли в 2:00?
HighFist
Цитиране
09 декември 2020
sauron93
Цитиране
09 декември 2020
Highfist успех ,дано ти хареса . Аз ще си я пусна утре че тази вечер не ми се занимава
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.