Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
18 април 2022
Ами аз точно такива гличове нямам.Неща,които ти прецакват играта,никога не съм имал,даже и на премиерата.Сега не съм срещнал никой,който да ходи във въздуха,стърчащи неща от сградите или блъскащи се коли.Това на ПС.Може да е случайност,де да знам,но е значително подобрение спрямо преди.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
26 април 2022
Така, приключих играта, отне ми около 80-90 часа с почти всички Side Jobs и известна част от GIG-овете.
Доволен съм. Ориентирах се повече към хакер, което май е "лесния" режим на игра. Иначе я изиграх на HARD. От дистанция ги караш да се самоубиват, да изгарят, да ги тровиш и подобни гадости. Стрелбата също е забавна, но поради куцото сменяне на оръжията с контролера кефът се убива малко. Не е като на ПЦ да цъкнеш бързо на 1, 2, 3, 4 и в реално време да смениш оръжието по време на битка. С контролера или скролираш в реално време оръжията (все едно с колелцето на мишката), или като задържиш триъгълник влизаш в менюто да смениш, което паузира играта и става някак си тъпо. Както и да е.
Имаше на моменти хитри лафчета, най-вече на Джони Силвърхенд, който беше според мен много добре изграден персонаж и Киану има силен принос с играта си. Историята не беше зле, но и не е wow. Градът е със страхотна атмосфера, изградена от архитектурата, нон-стоп агресивните реклами, голяма част от тях с неприкрит сексуален контекст или направо директно се рекламираха сексуални услуги и артикули, даже в един гей-бар се озовах по едно време; по улиците банди, наркомани и всякакви извратеняци; извън града - изтерзана, полупустинна земя, нашарена от разни изоставени постройки, махали, цехове ...
Смятах като видя буквите накрая, директно да приключа с играта, но нещо ме връща все още в Найт Сити и правя каквито останали мисийки има. Например оказа се, че в основната игра съм изтървал мисията за обединението на групата Самурай, която беше интересна.
И така макар да приключих играта, сигурно едно 10-тина часа още навъртях.

Няма особено оригинални моменти в самия геймплей - като цяло е микс от Деус Екс, Уочдогс и ГТА, няма какво да се лъжем, но се е получило добре.
Радиото на колите ми беше разочароващо - скучни парчета. И като цяло автомобилите сякаш не бяха завършени. За цялата игра имаше май само една-единствена мисия (и то странична), в която имаше преследване с автомобили и то беше много куцо. Изобщо не разбрах защо трябва да имам различна кола, от тази в началото. Ползват се превозни средства единствено да стигнеш до точка, в която нямаш "телепорт", а телерпортита са доста на гъсто.
Оценка мога да сложа 6,5/10 или 7/10, някъде там.

LethianDream
Цитиране
26 април 2022
Наеба ли Панам? Друго не искам да знам
The_Doctor46
Цитиране
26 април 2022
Ростик не спомена ли,че играе с момиче някъде?Може и да се бъркам.Така или иначе сцената с Панам е някаква никаква.Не е изпуснал много.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
26 април 2022
С Джуди обвързах съдбата си в еднополова връзка . Тя е и по-сладурана от Панам и без това.
LethianDream
Цитиране
26 април 2022
Чудесен си, поплували сте под вода Панамчето е чук, не го слушай Доктора
The_Doctor46
Цитиране
26 април 2022
То не можеш с Панам така или иначе.Тя е хетеро доколкото си спомням.
LethianDream
Цитиране
26 април 2022
Док, и аз така мислех, ама Любо каза, че може да се изпраскате и като си жена с Панам Да дойде и да каже, да можем да спим спокойно. Иначе и аз като Ростик- първо изиграване с жена и спраскване с Джуди, но второто си бях мъж и избухнахме с Панам
The_Doctor46
Цитиране
26 април 2022
LethianDream написа
Док, и аз така мислех, ама Любо каза, че може да се изпраскате и като си жена с Панам Да дойде и да каже, да можем да спим спокойно. Иначе и аз като Ростик- първо изиграване с жена и спраскване с Джуди, но второто си бях мъж и избухнахме с Панам
To romance Panam in Cyberpunk 2077, there's a handful of requirements to consider. First, both your body type (and likely also your voice tone) must be male

Очевидно Любо ни поднася.

Charcharo
Цитиране
26 април 2022
С модове всичко може.
The_Doctor46
Цитиране
26 април 2022
Charcharo написа
С модове всичко може.
Мани ги модовете. Ростик очевидно играе на конзола.
lyubohar
Цитиране
26 април 2022
Абе не помня да съм казвал, че съм спал с Панам, мисля че казах, че с Джуди спах. Или сте говорили за Панам и съм се объркал и съм си мислел за Джуди. Аз съм ги позабравил вече малко, но спах с една жена (като жена и аз) и беше Джуди.
Rostik79
Цитиране
27 април 2022
Панам си е отгледана в някаква форма на силна семейна среда, нали все повтаряха "family това, family онова". Има силни мъжки фигури, които играят бащина роля, затова и тя е хетеро. Джуди, от друга страна е "градско момиче", попаднала рано сред мултикултурата и покварата на Найт Сити.
Има логика в изграждането на персонажите, в това отношение ЦДПР са се справили много добре. Отделната история на Кери Евродайн също беше силна откъм character development.

Абе имаше през цялата игра едно като трептене в някои текстури, сякаш текстурата е изградена от ситен пясък и песъчинките постоянно се движат. Това се случва даже и на пауза като сложа играта. Най-вече се забелязва на шосетата и някои стени. Дали не е от телевизора някакъв дефект? Пробвах различни режими за картина на телевизора, даже ресетнах настройките, навсякъде е същото, също включвах/изключвах ХДР и РТ от менюто на играта.

lyubohar
Цитиране
27 април 2022
Film grain да не е?
Rostik79
Цитиране
27 април 2022
Прилича на film grain, наистина, но не е, махнал съм го.

Редакция:

Ам кой да се сети, че има такова нещо като Гугъл, хаха. Но си е друго като обсъждаш сред общността:

If you are finding a grainy or noisy appearance to the graphics after turning off Film Grain, turn Screen Space Reflections to "Off". It completely removes the noise.

Само не знам дали я има на конзолата тази опция. Като се прибера ще я пробвам. ... Макар че реално вече нямам почти нищо да правя в Найт Сити. Приключих всички GIG-ове и странични мисии, елиминирах всички киберпсихопати, намерих всички таро-карти (без една, която май се вижда само в определен край на играта, който не съм отключил), купих всички апартаменти.
Останаха ми само състезанията с коли и юмручните боеве, но те не са ми много интересни.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.