Няма особено оригинални моменти в самия геймплей - като цяло е микс от Деус Екс, Уочдогс и ГТА, няма какво да се лъжем, но се е получило добре.
Радиото на колите ми беше разочароващо - скучни парчета. И като цяло автомобилите сякаш не бяха завършени. За цялата игра имаше май само една-единствена мисия (и то странична), в която имаше преследване с автомобили и то беше много куцо. Изобщо не разбрах защо трябва да имам различна кола, от тази в началото. Ползват се превозни средства единствено да стигнеш до точка, в която нямаш "телепорт", а телерпортита са доста на гъсто.
Оценка мога да сложа 6,5/10 или 7/10, някъде там.
Очевидно Любо ни поднася.
Абе имаше през цялата игра едно като трептене в някои текстури, сякаш текстурата е изградена от ситен пясък и песъчинките постоянно се движат. Това се случва даже и на пауза като сложа играта. Най-вече се забелязва на шосетата и някои стени. Дали не е от телевизора някакъв дефект? Пробвах различни режими за картина на телевизора, даже ресетнах настройките, навсякъде е същото, също включвах/изключвах ХДР и РТ от менюто на играта.
Редакция:
Ам кой да се сети, че има такова нещо като Гугъл, хаха. Но си е друго като обсъждаш сред общността:
If you are finding a grainy or noisy appearance to the graphics after turning off Film Grain, turn Screen Space Reflections to "Off". It completely removes the noise.
Само не знам дали я има на конзолата тази опция. Като се прибера ще я пробвам. ... Макар че реално вече нямам почти нищо да правя в Найт Сити. Приключих всички GIG-ове и странични мисии, елиминирах всички киберпсихопати, намерих всички таро-карти (без една, която май се вижда само в определен край на играта, който не съм отключил), купих всички апартаменти.
Останаха ми само състезанията с коли и юмручните боеве, но те не са ми много интересни.