😂😂😂 Е да ама тогава троловете плюха РДР2 заради това, а тука нито думичка, че може да си направиж джендър и тъй нататък.
В науно фанстастична игра това не е проблем. Даже би трябвало повече да можеш да правиш.
Така или иначе не вълнува тая игра, може да я играя някога като пуснат нормална версия и евентулано като имам по-корава щайга щото явно 1080ti не става и за тая игра.
Просто намали настройките? Дори с 3090 не може всичко макс.
EDIT: Окей, разбрах вече случая с DLSS. Довечера го оставям на quality и да видим.
И аз съм с лаптоп иначе, с RTX2070, и с тия настройки се въртя на 50-60 кадъра. Но моят лаптоп е undervolt-нат, трябва да тествам с пълен волтаж, че тая игра е много CPU-intensive.
Различните опции в диалозите разнообразяват доста ситуациите, не знам защо някакви западни медии (най-вече онази бавната от Gamespot) мрънкаха, че нямало достатъчно разлика. Според мен дали една ситуация ще ескалира в пуцалка или не си е достатъчно голяма разлика.
Самата стрелба е средна ракия, нищо особено, но все пак идеята е статистиките да ѝ влияят, не тя сама по себе си да блести. Тъй че ми е окей като цяло. Като цяло съм доволен, с удоволствие ще прекарам повече време.
Технически кадрите ми играят много, пуснал съм по-ниска резолюция и съм на medium, ту са 50+, ту пада до 20 без някаква видима причина (говоря за подземия и т.н., не за шофиране и секциите в града). Преживява се, ама е дразнещо. Дано я пооправят малко технически, особено за малко по-стар хардуер.