Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
5
...
50
>
igra4
Цитиране
10 декември 2020
HighFist написа
Igra4 - какви топки на коня, то RDR2 е като Мона Лиза в гейминга. Тук си е директен пенис и то голям, както си го избрах в началото ори създаването на героя 🙂

😂😂😂 Е да ама тогава троловете плюха РДР2 заради това, а тука нито думичка, че може да си направиж джендър и тъй нататък.

Charcharo
Цитиране
10 декември 2020
igra4 написа
😂😂😂 Е да ама тогава троловете плюха РДР2 заради това, а тука нито думичка, че може да си направиж джендър и тъй нататък.

В науно фанстастична игра това не е проблем. Даже би трябвало повече да можеш да правиш.

HighFist
Цитиране
10 декември 2020
nightwarrior
Цитиране
10 декември 2020
Аз днес я почнах, Стрийт Кид. Кефи ме атмосферата засега геймплея е ок.
vanmx
Цитиране
11 декември 2020
Пуснах безплатната версия само за да я видя как върви - На максимални настройки и 4к е слайдшоу, сенките трептяха, разни обекти изчезваха и се появяваха, храстите навън се виждат през стените и т.н

Така или иначе не вълнува тая игра, може да я играя някога като пуснат нормална версия и евентулано като имам по-корава щайга щото явно 1080ti не става и за тая игра.

Charcharo
Цитиране
11 декември 2020
vanmx написа
Така или иначе не вълнува тая игра, може да я играя някога като пуснат нормална версия и евентулано като имам по-корава щайга щото явно 1080ti не става и за тая игра.

Просто намали настройките? Дори с 3090 не може всичко макс.

lyubohar
Цитиране
11 декември 2020
HighFist написа
Изключих всички допълнителни ефекти в настройките 🙂

Ключово е и Cascaded Shadows Resolution да се свали на low или minimum - на мен ми удвои кадрите.
vldir
Цитиране
11 декември 2020
Почках я с корпо.
Veluvian
Цитиране
11 декември 2020
Първите 5 часа завършиха с леко главоболие разбира се, твърде много информация, перкове, менюта, телефонни указатели, хаквания, RAM чипове (инвестирам много в intelligence и tech, обичам да няма неотворена врата и нехакната surveillance камера за мен в подобен тип игри), все едно същото го изпитах с Death Stranding. Графично съм леко раздвоен. Не зная дали в мен е проблема честно казано и не искам да се изказвам неподготвен, вярно, че играя с лаптоп, но си е с мобилен RTX 2060 и сравнително нов модел на Legion и всички други игри ги маже гладко. Вероятно са бъгове, защото на много моменти текстурите толкова бавно зареждат и се скапват, че Deus Ex: Mankind Divided от преди 5 години изглежда по - добре от това. В други моменти разбира се ахвам, най - вече в открити пространства. Надул съм настройките, играема е играта, но не съм сигурен как да подходя с DLSS настройките, дали на performance, balanced или нa quality, затова го оставих на auto. Ако някой има идеята как ще стане целта оптимално рендване, да даде съвет как да оставя DLSSа, така че да качи performance-а и да рендва оптимално.
Наистина контрастни моменти. Анимациите не са ми от най - невижданите и недостижими, които съм виждал. Хвалеха, че са вкарали технология речта да съвпада автоматично с отваряне на устите, но много лица са ми супер обикновени. Ако е заради уникалните нощни гледки и прекрасните локви и асвалт по улиците, то това не присъства навсякъде, особено в закрити пространста. Разбирам, че се поляците гонят една мега висока цел и това прави очакванията твърде деспотични. На character customization човечето ми се пикселизира. Играя с корпо и първите 5 минути, докато получавам брифинга в лъскавия headquarters, където се намирам, чудя се от коя година играя видеоигра, сериозно! После излизам навън и ченето ми пада от удивление разбира се, докато Jackie ме развежда из града.
Като цяло усещането е приятно, играта не е опит да се направи клонинг на GTA, преодоляли са този капан. Deus Ex в отворен свят просто, това е. Не съм се шляел из града много, но се усеща, че не е скучен и на повечето ъгли има какво да се прави, някакво гангстерско събитие например.

EDIT: Окей, разбрах вече случая с DLSS. Довечера го оставям на quality и да видим.

lyubohar
Цитиране
11 декември 2020
@Veluvian: DLSS на Quality, Cascaded Shadows Resolution на Medium. Depth of field, chromatic aberration, film grain, motion blur - всичко на off. Доста изчетох вчера, това според мен са оптималните промени за повече FPS и красива графика.

И аз съм с лаптоп иначе, с RTX2070, и с тия настройки се въртя на 50-60 кадъра. Но моят лаптоп е undervolt-нат, трябва да тествам с пълен волтаж, че тая игра е много CPU-intensive.

logout
Цитиране
11 декември 2020
Аз вчера уж я пуснах за един час да я пробвам и направих 6 часа и днес ще ми е тегаво на работа. Само на едно рандом NPC попаднах да е застанало в Т-образна поза и нямам други проблеми. 50-60 кадъра на 1920x1080 само с изключен motion blur (и без RTX глезотиите) ми върви без забележка. Иначе и аз започнах с корпо и си мислех, че има някакъв проблем в началото, наистина в на шефа кабинета пейзажа изглежда като игра от 90-та година. Дразни ме в момента лоот-а, направо са се заплеснали с дропа, но ми хареса, че освен добавките за оръжия можеш и да ги ъпгредваш, а и има накакви "iconic" оръжия, които се променяли с ъпгрейда. Много странични мисии, постоянно някакви престъпления стават на близо, в зависимост от избраното начало ти се отварят опции за разговори и минаване на някои от мисиите по разлиен начин (до момента), но от това което съм видял предварително и резултата от изборите ми, реално те води до едно и също представено по различен начин. Хубаво е, че трябва да се вложи и някаква мисъл за изпълнение на част опционалните цели в мисиите и в зависимост от развитието на персонажа има различни начини за минаване (примерно за да отключиш врата не ти стига перка, но в някои от лаптопите наблизо има кода за вратата скрит в мейли; не ти стига нивото за хакване, но можеш механично да обезвредиш бомба и т.н.). В ената мисия ме убиха 3-4 пъти едни полицейски роботи на които почти не правех поражения, но като прерових лута се оказа, че съм забърсал помпа с електрически перк и ги гътнах за отрицателно време.
На много от тези неща големите медии не са обърнали внимание, явно са вложили много в играта, но проблемите, които имат повечето потребители, ще са основното което ще се коментира.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
pseto
Цитиране
11 декември 2020
И аз играх 5-6 часа вчера. Както каза Veluvian в началото първите 2-3 часа са главобол, докато разбереш кое какво е и каква му е функцията. След това вече започваш да навлизаш малко по малко. Отворения свят засега ми харесва с произволните глупости, които се случват наляво-надясно.Битките са си окей, мисля, че има прилично поле за различни билдове - аз сега играя с хакер с много body, ослепявам някой противник и после тичам до него и от упор го гърмя с помпата. Забавно е. Skyrim-ският начин за ъпгрейд на уменията също ми допада, винаги ми е харесвало да се развива нещо с ползването му, а не така статично - вдигаш ниво и наливаш точки. Най-малкото те мотивира да пробваш да минаваш ситуации по различен начин.

Различните опции в диалозите разнообразяват доста ситуациите, не знам защо някакви западни медии (най-вече онази бавната от Gamespot) мрънкаха, че нямало достатъчно разлика. Според мен дали една ситуация ще ескалира в пуцалка или не си е достатъчно голяма разлика.

Самата стрелба е средна ракия, нищо особено, но все пак идеята е статистиките да ѝ влияят, не тя сама по себе си да блести. Тъй че ми е окей като цяло. Като цяло съм доволен, с удоволствие ще прекарам повече време.

Технически кадрите ми играят много, пуснал съм по-ниска резолюция и съм на medium, ту са 50+, ту пада до 20 без някаква видима причина (говоря за подземия и т.н., не за шофиране и секциите в града). Преживява се, ама е дразнещо. Дано я пооправят малко технически, особено за малко по-стар хардуер.

nightwarrior
Цитиране
11 декември 2020
Оф мамака му, не трябваше да я почвам снощи. 3 часа само цъкнах, ама от десет до 1 и ми се спи ужасно, че и накрая не знам колко внимавах, да не се налага да преигравам, че да видя кое как се прави. Наистина има лърнинг кърв, което не знам дали е лошо добро, щото ми е интересно. Уговорката с мен си беше правиш геройчето и виждаш как върви и лягаш, дум 3 час...
nightwarrior
Цитиране
11 декември 2020
darkblue
Цитиране
11 декември 2020
https://cdn.discordapp.com/attachments/775971080845656095/786886043919581234/1.jpg
<
1
...
5
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.