За Асасина, отчайващо кофти комбат + птица дрон, която някак съумява да ховърва. Евала на пилето, ама крайно тъпо от страна на дизайнерите и невероятно дразнещо. Играта ще е кенеф с много яка атмосфера и мап, тва е.
The Crew 2 обаче ме изкефи. Евала че си оставиха мапа от първата част, щото е адски солидна база за надграждане и от видяното честно казано доста ми хареса. Не мога да кажа същото обаче за Gran Turismo Sport с двата малоумни трейлъра, единия тип "Аааа видиш ли, на хората им е писнало да колекционират коли в игрите ни, за туй намалихме броя, на ви адската симулация" ДГД, само изинения си търсят, защо 4 години не могат да направят свестен current-gen sim. Да си го натикат Polyphony, тотално ме отчаяха и до голяма степен изнервиха. Цъкам бетата почти всекидневно и не виждам едно нещо, с което да превъзхожда Forza На тоя етап. На ви 140 коли за 4 години разработка, отново звучат като прахусмокачки, отново кокпит кама е застопорен като бетонен блок, ама за сметка на това на ви 5 пъти повече дръвчета около пистите и по-шайни отражения. Заеби. Тия японци са болни. Не знам защо Сони не е преструктурирало цялото Полифони.
Класика...
CoD даже не си и струва да се коментира, изглежда направо архаично, амо то вече и не се и учудвам, не е за сефте Ама с тия WW2 скинове сложени само заради "завръщане към корените" трендинга, хич не бих го различил с CoD WaW ако двете игри ги видя на Side by Side в сравнително клипче.
И така и не разбрах, как така хайп влакът продължава да върви - хората развълнувани правят преордери, пръскат пари за хардуер и т.н Проклинат всичко "старо" щото просто не се говори за него, пренебрежително гледат на "старата" графика на нещо излязло преди няколко години, а в същото време пръскат луди пари за същия експириънс, претоплена манджа ама нали е актуално, щото само му сменили етикета, преиздали са го, пуснали са отново рекламната му кампания и са се постарали да направят "зрелищно" клипче за Е3
Осъзнамам че ако масата геймъри не бяха толкова тъпи и с такова стадно поведение, вероятно тая индустрия щеше да е фалирала тотално. Ама то наистина в тоя си вид за мен просто няма смисъл да съществува
Всяка година има някакъв нов тренд и всички големи играчи се стремят да го спазват и няма кой знае какво разнообразие. А като казвам етикет имам предвид, нови скинове и подзаглавие, то ако имаше и по-добра графика пак щях да бъда доволен, ама то и там нещата са в застой . Доста често има и нови игри които са по-зле в доста отнощения от нещо правено преди 10 години. Няма нужда да изреждам имената на известните класики от близкото и не толкова близко минало, които са ненадминати и сега.
Най-голямото учудване ми е че хората продължават да се вълнуват супер много като чуят за "новата" еди коя си игра от някоя поредица, при условие че е нова само на хартия. И очевидно това "ново" нещо което, търсят не го ценят чак толкова, щом след една година го забравят дотолкова, че на следващата година като им покажат същото на Е3 те пак се кефят на новото, а предишното вече не става, защото е боклук, нали е старо
Иначе според мен нещата се сговнясаха след 2007-ма, а гейм индустрията беше в апогея си до 2003-2004-та. Очакванията ми са нещата да се правят с ентусиазъм от геймъра за геймъри, а не някакви корпоративни костюмари-педераси, дето гледат само цифри, статистики и трендове и никога не са играли нищо, да командват всичко и да се стремят да накарат и баба ми да хване геймпад заради плиткоумния им булшит еднодневка
Общо взето си мрънкам тука, може би просто ми е тотално писнало, или ме хваща носталгията, не знам Ама и сега бих предпочел да си пусна един Max Payne 2 примерно, пред което и да е от тия E3 заглавия.
Нeщата не са напълно сговнени, пак има бисери. Но и ти си прав. Все по-конвейрно става. Едно 70% от игрите на Е3 бяха third person action/adventure. На презентацията на Sony, процента отиде доста по-нагоре.
Харесвам стари игри, говорили сме го и с приятели, стара игра не значи лоша игра. Честно казано част от старите игри, които съм преигравал откровено са били лоши игри, ама носталгията е нещо страшно.
Може би при теб има насищане, не те знам колко, откога и как играеш, но това си е вариант. При мен се надявам това засищане скоро да не дойде, но да видим.