Тая година E3 за мен беше адски слабо и сякаш всичко е оставено за Gamescom. Малко нови представяния, куп супер кратки тийзъри по 1 минута, повечето от които кинематични. И явно всичко ще се изсипе на Gamescom, в което няма нищо лошо няма.
Та така - в сряда (13 август) Gamescom стартира. Щастливците, които са си взели билети до Кьолн пък ще могат да посетят Gamescom на 14 август, а всичко затваря врати на 17 (неделя).
П.С. Що не казвате как съм написал горе 20014 година. Стоя и гледам и си се чудя на акъла.
На мен ще ми е адски интересно и как ще изглежда Quantum Break. Супер много се бави тази игра, но все още продължава да ми е адски интересна. Обещаха доста отдавна, че ще има представяне на Gamescom.
А, да, също така ми е любопитно що за стока ще е новото отроче на BioWare... абе, според мен ще има адски много за представяне на Gamescom.
@felder - Killing Floor 2 някак го бях изпуснал, но оня ден видях едно видео и... уау. Точно игра като за мен, ама от А до Я. Ще я чакам с нетърпение.
Wild на Мишел Ансел също май ме радва, поне си представям как може да се развие. А тепърва днес е първият официален ден на изложението (макар че повечето пресконференции бяха вчера). Сега започва да вали видеото.