Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
11 август 2025
dzhiny написа
Май е силнo препоръчително да се играе първо Remake-a на FF?
Да,това е една игра разделена на три части-Final Fantasy 7 Remake,Final Fantasy 7 Rebirth и следващата,която все още не се знае как ще се казва.Оригиналната FF7 естествено си беше една.Сега са я разделеили на 3 и има някои промени по историята.И да,супер е играта,дълга е,но пък аз не усетих часовете.А почти висчко минах.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
12 август 2025
Аз на Final Fantasy 7 Remake направих 10-тина часа и я оставих. Геймплейно си е ОК, графично е много добре, но не мога да "вляза" във вселената - персонажите са ми много криндж, диалогът е абсурден. Може да ѝ дам отново шанс някой път.
The_Doctor46
Цитиране
12 август 2025
На мен най-големия проблем ми е Cloud.Много смотан главен персонаж.Комбат системата е супер,особено на висока трудност.Иска се разбиране малко,не става само с помпане на копчета както е в някои FF игри.Иначе персонажите са си типични японски-кринджави.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
12 август 2025
Това щях да кажа - японска история и диалози, какво очакваш Не е много по-различно от на Коджима нещата, даже бих казал доста софт версия. Но героите ти влизат под кожата и накрая ти пука за тях. И диалозите са много добри ако влезеш с идеята, че играеш някаква форма на японски комикс.

Клауд е типичният "неутрален" персонаж без никакви изразени черти на характера, за да може играчът да се асоциира с него. Нищо нестандартно не виждам тук, така са повечето RPG игри.

Битките наистина са страхотни, макар че накрая взех да ги претупвам на easy, защото бях burnout-нал вече. Има едни излишни 20-на часа, повечето свързани с мини-игрите. Сериозно, това е играта с най-много мини-игри, нещо от сорта на 25 бяха.

Mitko6000
Цитиране
12 август 2025
lyubohar написа
Сериозно, това е играта с най-много мини-игри, нещо от сорта на 25 бяха.

Най-много мини игри съм виждал в Shenmue трилогията.

BloodDagger
Цитиране
12 август 2025
Дам, всяка една Final Fantasy, която съм играл, е минимум 70 часа (FFXVI ми отне толкова някъде) и всички са силни откъм персонажи, сюжет и музика. FF7 Remake и Rebirth са ми в списъка за повторно превъртане на PC; Rebirth на PS5 е почти трагичен. Иначе и на мен ми отне над 100 часа да я мина, като някои мини игри просто прецених, че не си струват нервите, но с кеф си обиколих и взех всички зони. Сега като се замисля, от няколко години насам все имам поне една мината JRPG игра на година. Тази година вкарвам Expedition 33 в тази графа, която макар и френска, е JRPG във всяко едно отношение и иронично е сигурно най-добрата такава от последните години.
Rostik79
Цитиране
13 август 2025
Има вече демо на Hell is Us и за конзолите, та да можем и ние, селяците да я пробваме. Пуснах я само за малко, колкото да я видя, че нямах време. Графично изглежда outdated, което е нормално за заглавия с такъв бюджет, макар да е с Unreal 5. Лицата на персонажите са що-годе ОК, но растителност и вода са все едно от 2015-та. Може да е просто така на конзолата, де, още повече, че е на перформанс.
Иначе почва интересно. Довечера ще го изиграя демото да видя повече как е.
А, да - има и някакъв странен лаг с контролера, врътваш гъбката да се огледаш, а камерата се движи още малко след като отпуснеш гъбката.
The_Doctor46
Цитиране
13 август 2025
Не е от конзолата този път,просто графиката е зле.И на PC не струва.Аз така и не изиграх демото,че имам доста други игри.
lyubohar
Цитиране
13 август 2025
BloodDagger написа
Rebirth на PS5 е почти трагичен.

Не е баш така. Аз го играх на PC първо и преходът към PS5 наистина беше малко шок, но после много бързо се свиква и играта пак започва да ти се струва много красива. В смисъл, ако някой иска да я играе на PS5 или няма възможност на PC, това определено не би трябвало да го спира.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.