Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
21 януари 2026
И аз си мислех да го направя същото (обикновено и аз така включвам на нативния език), но много ми хареса озвучаването на английски на Хенри и на останалите по принцип и се отказах.
lyubohar
Цитиране
21 януари 2026
Да, озвучаването е супер и на двата езика. За разлика от Stalker 2, например, където и на двата езика е доста зле.
tenga
Цитиране
21 януари 2026
Stalker 2 го продадох преди няколко седмици, не я издържах тая скука. Супер голям свят, а всичко ми е еднакво. Доста видове оръжия, а почти не се усеща удоволствието и разликата ако използваш различни такива. Не съм попадал на толкова overhyped игра. Сега от Коледа насам съм си купил Gran Turismo 7 и се разцепвам. Гледам да правя Мисии и Лицензи, но само за Голд и е страшен екшън в нас на моменти. Междудругото не съм видял някой във форума да говори за GT7, няма ли маняци на коли
lyubohar
Цитиране
21 януари 2026
Има, ама на истински коли
Иначе има нещо вярно за Stalker-а, страхотен свят, но това, с което е пълен, нито е много, нито невероятно интересно. Все пак добавят съдържание постоянно.
LethianDream
Цитиране
21 януари 2026
Адски много харесвам кежуъл рейсинг, а не чиста симулация, значи Гран Туризмото автоматично ми отпада.
Примерно в Киберпънка едни от любимите ми мисии са автомoбилните състезания с Клеър.

Отделно съм луд фен на Horizon Chase Turbo, една от мегавеликите кежуъл симулации. Излезе и втора част на играта, на която се каня от много време, но все не ми остава време да я започна.

Иначе в реалния живот нито имам кола, нито мога да карам, но някои рейсинг игри си ме изпълват много Сега от новите съм харесал една аниме рейсинг, която много ми хареса на трейлъри и вероятно ще я взема - Screamer, ще излезе средата на март...

lyubohar
Цитиране
21 януари 2026
Понеже играя само 3 и то много малки игрички - KCD2, Stalker 2 и Silksong - за разкош почнах и Tunic, че отдавна ми стоеше в листата. Супер игричка, невероятна музика и атмосфера, много яки пъзели и въобщв цялата концепция с manual-а е абсолютно гениална. Играта е нещо като Zelda, битките обаче са си soulslike. Могат да се изключат обаче и човек да се фокусира върху експлорейшъна и пъзелите, както направих аз. Но музиката наистина е много рядко попадение...
Rostik79
Цитиране
21 януари 2026
Почнах да се разколебавам за Стелкера, че го нахранихте, пък и наред с другия хейт "да не си го причинявам на конзола", та почнах да си мисля вместо Сталкера да си взема Бордерландс 4. Там знам , че стрелбата с контролер трябва да е добре адаптирана. Поне в БЛ3 беше много успешно и след тегавия геймплей на Царството малко безметежно сватбарско пуцане ще ми дойде добре
lyubohar
Цитиране
21 януари 2026
За конзола определено бих пропуснал Stalker-а Иначе си заслужава да се мине поне веднъж дори и само заради света, атмосферата и графиката.
Mitko6000
Цитиране
21 януари 2026
Не знам защо го хейтите Stalker 2 на конзола. В момента го играя, и си върви съвсем нормално. Не съм имал никакви проблеми. Сега, вярно спечелих го, не съм давал пари за него, ама няма никакви проблеми да се играе на конзола за който иска.
lyubohar
Цитиране
21 януари 2026
Направи видео как се отбранавяш с контролер като те нападнат 5-6 кучета-мутанти, които подскачат по целия екран Също управлението на инвентара с контролер е интересно. Отделно съм убеден, че графиката е максимум на 60% от истината
Charcharo
Цитиране
21 януари 2026
За quests в STALKER 2 има истина. Помнете че от около 100 планирани куеста само 27 са останали в играта. Може да греша за точните числа но беше почти 1/4 от планираните. Сега с патч 1.8 добавиха отлични куестове на ниво Call of Prypiat но те са специфични за Burnt Region.

За конзоли не знам как е. Digital Foundry направиха видео за играта след 1.7 и уж е добре там. Сега Unreal Engine ъпгрейда очаквам да помогне още де.

" а почти не се усеща удоволствието и разликата ако използваш различни такива."

Интересното е че преди час пратих едни 3300 думи на GSC за Weapon Balance-a. Че има прекалено голяма разлика между Early Game и Late-game оръжията. Не може AK 74 и Malyuk - и двете с еднакви цеви и 5.45x39 да имат 3 пъти разлика в пробивността. Това е безумие за мен.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.