Приликата с Хитман пък, идва оттам, че в някои нива има големи отворени пейзажи в които можеш да си изпълниш objective-а по различни начини. Но далеч не е копие на Хитман, макар и да ползва същия енджин.
Впрочем, друг огромен плюс, е че играта има replay система като на Uncharted 4. Можеш да се върнеш в всеки чаптър, на всеки чекпойнт който искаш и играта продължава оттам. Винаги ценя такива опции в игри с история.
Писах- всичките без селската Онимуша
Игра, към която имам не нулев, а отрицателен интерес
Било игра за домакинята, сега гледам единствения кретен, който следя като инфлуенсър, буквално я разкъсва в трейлъра
Изригнали са дори гнусните отрепки от Доминос с най-противните и отвратни пици евър - "God of War game without Kratos - "Pepperoni Passion without Pepperoni" ![]()
И аз като igracha от сега почвам да говоря, че това ще е най-якото заглавие за сезона, ако не и за поколенито, истински ПС5 ексклузив, който прошляците на ПЦ няма да видят и т.н... хаха ![]()
В момента откачам, че трябва да играя на лаптопа Zero parades и Slay the Spire 2. Но нямам търпението да ги чакам да излязат за Плейстейшън след една година
Като излязат, и там ще си ги купя.
Имам PS5 - събира прах
. Само геймпада му ползвам от време на време.
Ехаа, аз сега видях, голям и мазен чеп за всички пецеджии- цели три топ игри излизат само за PS5- Лейфито, Улвърин и Until Dawn 2. Аз се чудя защо тоя огромен и невиждан хейт- едното било игра за домакинята, другото имало много кръв, третото не било никак страшно. А то просто гроздето им е кисело на пеце убитаците.
Аз наистина вече тотално го закъсах и не знам откъде да почвам - сега гледам Хитмен е на промо и зверски ми се доиграха и трите нови части. Отделно ме чакат 007 и Zero parades. А утре излиза и римейка на Gothic..