Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
518
...
530
>
Mitko6000
Цитиране
02 юни 2026
Не катерене, ами бомбастични сцени с експлозии, тип екшън филм (типично при Бонд), и cover стрелба. Ръкопашният бой напомня на Batman Arkham и Sifu в по-малка степен. Една от бос битките е доста подобна на Mr. Freeze в Аркам Сити, който се сеща.

Приликата с Хитман пък, идва оттам, че в някои нива има големи отворени пейзажи в които можеш да си изпълниш objective-а по различни начини. Но далеч не е копие на Хитман, макар и да ползва същия енджин.

lyubohar
Цитиране
02 юни 2026
Мерси, май съвсем ме изгубихте Batman Arkham е чук, но всичко останало не е моето. Все пак при тия високи оценки ако някой ден я пуснат примерно в Plus ще я тествам.
Mitko6000
Цитиране
02 юни 2026
Лошо няма. В момента съм на 7-ми чаптър както при Доктора и солидно бих казал, че играта заслужава 8.5/10. Далеч не е перфектна, проблеми има, но като цяло не съм имал момент, в който ми е било скучно. През цялото време ми е било кеф до момента. Определено, след като мина историята, ще преиграя някои части, че и на по-висока трудност и ще пробвам Tactical Simulations режима.

Впрочем, друг огромен плюс, е че играта има replay система като на Uncharted 4. Можеш да се върнеш в всеки чаптър, на всеки чекпойнт който искаш и играта продължава оттам. Винаги ценя такива опции в игри с история.

The_Doctor46
Цитиране
03 юни 2026
Изиграх демото на Onimusha.Доста е кратко,но от това,което видях, се очертава да е доста солидна игра.Комбата е много добър,но чак на боса се вижда,щото обикновените мобове са много лесни.Личи си,че е вдъхновена от соулс заглавията,но това е супер плюс за мен.Нивото обаче,което е на демото е малко зле,но предполагам,че в цялата игра ще е по-добре положението.Ще видим.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
04 юни 2026
Точно днес пуснах коментар в ФБ- дадени картинки на 5-6 игри и питат коя чакате най-много?

Писах- всичките без селската Онимуша Игра, към която имам не нулев, а отрицателен интерес

The_Doctor46
Цитиране
04 юни 2026
Не се съмняваме за теб,ама това не пречи CAPCOM да пусне поредната добра игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
04 юни 2026
Онимуша - това нали е тази поредица, дето Жан Рено "играеше" там в някои от първите версии? Това е още от ранните 2000, ако не и 90-те. Така и нищо не съм играл от това. Ако е стриктно соулс - пропускам и тази версия.
The_Doctor46
Цитиране
04 юни 2026
Rostik79 написа
Онимуша - това нали е тази поредица, дето Жан Рено "играеше" там в някои от първите версии? Това е още от ранните 2000, ако не и 90-те. Така и нищо не съм играл от това. Ако е стриктно соулс - пропускам и тази версия.
Новата ще е модерна версия и не е соулс,не се притеснявай.Има соулс елементи,но не е соулс.Играта има супер комбат система от това,което видях.
Rostik79
Цитиране
04 юни 2026
В такъв случай имам интерес някога да я играя за разширения беклог лист. Изглежда яко на демото с комбота и финишери.
Mitko6000
Цитиране
04 юни 2026
Като чета във FB коментари около GOW Laufey, усещам как горят мозъчни клетки.
LethianDream
Цитиране
04 юни 2026
Уникални малоумници има, това едно време не се усещаше толкова много, сега обаче положението е ад.

Било игра за домакинята, сега гледам единствения кретен, който следя като инфлуенсър, буквално я разкъсва в трейлъра

Изригнали са дори гнусните отрепки от Доминос с най-противните и отвратни пици евър - "God of War game without Kratos - "Pepperoni Passion without Pepperoni"

Rostik79
Цитиране
04 юни 2026
Мен освен, че трейлърът/демото ме изкърти, но си имам по принцип симпатии към актрисата още като я гледах в DareDevil сериала (и то старите на Нетфликс, макар, че и в новите я има) - Deborah Ann Woll.

И аз като igracha от сега почвам да говоря, че това ще е най-якото заглавие за сезона, ако не и за поколенито, истински ПС5 ексклузив, който прошляците на ПЦ няма да видят и т.н... хаха

LethianDream
Цитиране
04 юни 2026
Ще дойдете всички на мнението на играча. Без Доктора де, той е бита пеце карта

В момента откачам, че трябва да играя на лаптопа Zero parades и Slay the Spire 2. Но нямам търпението да ги чакам да излязат за Плейстейшън след една година Като излязат, и там ще си ги купя.

morgoth_srs
Цитиране
04 юни 2026
Rostik79 написа
И аз като igracha от сега почвам да говоря, че това ще е най-якото заглавие за сезона, ако не и за поколенито, истински ПС5 ексклузив, който прошляците на ПЦ няма да видят и т.н... хаха

Имам PS5 - събира прах . Само геймпада му ползвам от време на време.

LethianDream
Цитиране
04 юни 2026
Аз само там играя, взех си и Бокс, и Нинтендо. Язък за инвестициите, като почти всичко и през цялото време играя на Плейстейшън

Ехаа, аз сега видях, голям и мазен чеп за всички пецеджии- цели три топ игри излизат само за PS5- Лейфито, Улвърин и Until Dawn 2. Аз се чудя защо тоя огромен и невиждан хейт- едното било игра за домакинята, другото имало много кръв, третото не било никак страшно. А то просто гроздето им е кисело на пеце убитаците.

Аз наистина вече тотално го закъсах и не знам откъде да почвам - сега гледам Хитмен е на промо и зверски ми се доиграха и трите нови части. Отделно ме чакат 007 и Zero parades. А утре излиза и римейка на Gothic..

<
1
...
518
...
530
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.