Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
08 септември 2026
Докторе, ако ти се занимава, в nexus-a има модове които отключват финалната трудност, без да трябва да изиграваш играта и такива, които правят противниците по-агресивни(втория само го мернах като заглавие, не съм го свалял).
dzhiny
Цитиране
08 септември 2026
Наистина стоят като подарени и чакат да ги коляш и на мен ми направи впечатление, дано стане по раздвижено.
Иначе на GoW ми напомня някак фентъзи света, примерно там когато отиваш в другия свят през порталите и тия подобия на пъзели, където трябва да оцелиш нещо за да задвижиш някакъв механизъм. Иначе я сравняват и със Сектирото много, но аз не бих, освен че тематиката е самурайска. Ам то ти си свикнал на труднотийте, тя тая няма какво да се мери...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
08 септември 2026
nightwarrior написа
Докторе, ако ти се занимава, в nexus-a има модове които отключват финалната трудност, без да трябва да изиграваш играта и такива, които правят противниците по-агресивни(втория само го мернах като заглавие, не съм го свалял).
Благодарско,Найт,ще ги погледна,особено този за агресивността.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
08 септември 2026
lyubohar написа
The blood of dawnwalker доста се влоши след пролога (който е супер). Буквално се разпадна до евтина версия на Ubisoft open world...

Още от трейлърите ми изглеждаше точно такова, каквото Любо описва и не схванах хайпа покрай играта. Всъщност схващам го - основно заради кадрите от CDPR и горещите фенове на Уичера, което е напълно обяснимо.
Нещо подобно се случи и с The Callisto Protocol - хайп заради Глен Шофилд (основният човек зад Dead Space) и макар да не беше зле самото заглавие, се усещаше повече като имитация на Дед Спейс. Но поне имаше голям финансов бюджет и графично е на високо ниво. Даунуокера изглежда доста outdated визуално.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.