А спонсориран, неспонсониран играта се вижда каква е.
Докато BF1, чисто и просто направи ебахти силния reveal и постоянно гледам адски силни и интензивни онлайн мачове, като тоя постнат на предната страница. Играта чисто и просто изглежда страхотно. Пък и цъках на съквартиранта Battlefront стабилно и сигурно щото не бях дал пари за играта, лично за мен беше чук. Това, че ЕА я преебаха с DLC системата е друг въпрос. Идеята ми е, че core gameplay-я е солиден и забавен. Е, става доста еднакво като имаш само 4 среди с леко променени layout-ове на маповете, но пак казвам играта има далеч по-забавен усет от BO3 примерно. Усеща се ясно, примерно, че оръжието, което мъкнеш има маса и че изстрелите създават тежък и физически изстрел, анимациите и ефектите и всичко останало е просто пипнато.
Teхнологията на Dice, за мен поне е чисто и просто далеч по-релевантната и рафинирана спрямо еврейския енджин на COD и след допълнителните еврейски изпълнения съм дотук. Ама дето викаш, поживем увидим. Мога да бъркам в предварителната ми преценка, но силно се съмнявам. Не очаквам Activision да покажат нещо по-силно в мултито от BO3 примерно. Не виждам как просто, а BF1 им дойде бая ударно.