Жалко за студията под шапката на лакомиите от Square Enix
Евала за избора на песен поне. PRODIGY=РЕЛИГИЯ!
Call of Duty: Infinite Warfare дава всичко - за всеки и определено е "стрелбата на годината!"
Аз наистина се радвам, че в индустрията има професионалисти като Infinity Ward и Treyarch, които стоят зад думите/игрите си и всяка година изкарват завършени продукти. Но за съжаление повечето хора оценяват нещо след като го загубят. Ако компаниите и студията слушаха хората, Youtube щеше да си е с дизайна от 2006г. Windows нямаше да създаде революция в мрежовия и десктоп (графичения) дизайн.
За жалост много компании започнаха да се ръководят от прищевките на тийнеджъри, легендарни студия като Blizzard попаднаха в капана с Overwatch, за да задоволят фетишите на аниме феновете, EA/DICE които нямат една запомняща се култова игра/кампания освен Bad Company 2 (може би) продават незавършени "бъгни" на които им трябва година за да се оправят и всичко това, защото бързат да си направят епилептичните трейлъри които да привлечат хиперактивните зомбитата които не могат да задържар вниманието си да прочетат една статия, за това цетат само заглавията и после пишат пълни глупости по теми които не разбират.
За това аз смятам, че Activision 2016г. дава всичко за всеки, защото не съм забравил по времето на MW2-MW3, хората които квичаха, че искат нещо различно, а сега същите реват, че не им харесвало, хората дори ви дават това за което квичите, а вие пак го оплювате. Било 200лв... еми като ще си геймър, ще се съобразяваш с хобито си, едно добро колело за спускане е 2-4 хиляди лева, да не говорим за части, екипировка и т.н.
Имате два варианта:
- Квичете и се правете на интересни по форумите и коментарите.
- Учете дизайн, правете кариера и се издигнете до изпълняваща власт в индустрията.
А божо, към кои заглавия си се насочил?
Трейлъра от тоя "ремастър" малкото което показва е стъпка назад. Най-малкото същото нереално и еднакво поведение на оръжията заради което спрях да играя мултито на игрите след CoD4.
Тотално се осират тия - след като преебаха поредицата преди почти 10 години, всяка година бълват нещо с еднакви скинове с хиляди глупости преебаващи баланса и ако имя промяна тя е само отрицателна.
И сега вече толкова са се изчерпали, даже и заглавия не могат да измислят на тия игрички с едногодишен срок на годност - очаквам следващата да се казва turbo warfare.
Толкова са ударили дъното, че основния им selling point e последната им добра игра която е на 10 години. И пак, за какъв чеп ми е ако са я преебали както новите им игри?
Разбира се, все още тоя ремастър не е излязъл, може да се окаже че не е толкова преебан колкото изглежда на тия рекламни трейлъри и да има нещо надградено. Във всички случаи ще се пробва, когато излезе самостоятелно, защото интересът ми към IW, както към всичко след MW2, клони към абсолютна нула.
edit: В последния абзац бях нахисал някакъв глупав и необмислен rant адресиран към новите CoD фенове, но се усетих че това са глупости. Всеки да си играе каквото го кефи