Revelations съм я почвал няколко пъти и все съм се отказвал. Още в началото ме отблъсква. Първа и втора са добри.
Първата най-вероятно е Science Fiction VR игра. Но се говори и за завръщане към Oblivion Lost от 2001ва като концепция.
Другата е нова Metro
Не е от мода.
Гледах геймплей на Horizon 3 яка е. Докато новото GT въртиш обиколки на писти, което е тъпо. Друго си е да караш из природата. То затова най-дълго играния ми рейсър е TDU.
TDU беше религия за мен. Играта, която ме остави безмълвен пролетта на 2007-ма. Къса ми се сърцето като се замисля, как сгромолиха Test Drive с TDU2. Нелепо фатална игра. Отвратителен хендлинг, простотии като козметични операции и т.н. Бяха си хвърлили бюджета за най-големите шитни, за които можеш да се сетиш, но не и за това, да си оправят хендлинга и колите. Направо все едно бяха забравили, че разработват рейсър. Ако си я играл сигурно не са ти останали готини спомени от нея.
А Horizon един вид взе щафетата моментално и монополизира маркета с най-добрият, шлифован и приятен рейсър който можеш да играеш. Впрочем, Horizon 1 е безплатна за Xbox Live тоя месец. Дори единицата е на страхотно ниво, тъй че ако някой има 360/One + Live, може да я разцъка . Е, факт е, че като Microsoft стоят зад финансите, би следвало да изкараш нещо качествено, но в случая на Horizon, Playground Games са чисто и просто читави и изпълнителни